Η επιτυχημένη ηθοποιός από τη Νότιο Αφρική αποτελεί σταθερά μία από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες του Χόλυγουντ.

Σε ηλικία 43 ετών έχει καθιερωθεί ως ηθοποιός και έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Η Σαρλίζ Θερόν αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι αγέραστη, αφού όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει το ίδιο ελκυστική και καλλίγραμμη.

Πώς καταφέρνει όμως να διατηρεί αυτή την αψεγάδιαστη σιλουέτα;

*Γυμναστική

Η Θερόν δηλώνει τυχερή που δεν ήταν ποτέ της άνθρωπος του καναπέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τις προπονήσεις της. Είναι μεγάλη φαν της μεθόδου εκγύμνασης Pilates, η οποία άλλαξε τελείως το σώμα της, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Πάντα προσπαθεί να υπολογίζει το πόσο έχει γυμναστεί και αποφεύγει να φάει κάτι λιπαρό τις ημέρες που δεν έχει κινηθεί ιδιαίτερα.

«Όταν πηγαίνω γυμναστήριο και τα παιδιά μου με ρωτούν πού θα πάω, τους απαντάω ότι πηγαίνω κάπου έτσι ώστε η καρδιά μου να λειτουργεί για πολύ, πολύ καιρό», έχει δηλώσει σχετικά.

*Διατροφή

Όσον αφορά στη διατροφή της, η Θερόν επιλέγει φυτικά, ωμά τρόφιμα. Άλλες διάσημες κυρίες που επιλέγουν αυτή τη διατροφή είναι η Μπιγιονσέ, η Μάιλι Σάιρους, η Νάταλι Πόρτμαν και η Ζιζέλ.

Έτσι, η εκθαμβωτική Θερόν σε καθημερινή βάση πίνει χυμούς και τρώει kale και πράσινες σαλάτες.

«Όταν τρώω υγιεινά, κοιμάμαι επαρκώς και απέχω από το αλκοόλ, νιώθω καλύτερα και αυτό νομίζω ότι αποτυπώνεται και στην εμφάνισή μου.»