Κριός

Δώστε βάση σήμερα στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήστε θέματα καριέρας, όσο δεν φαντάζεστε.

 

Ταύρος

Σήμερα η συμπεριφορά σας είναι λιγάκι ανισόρροπη. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις ετερόκλητες απόψεις σας μιας και μια τέτοια αστάθεια μπορεί να σας αποπροσανατολίσει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

 

Δίδυμοι

Είναι καλό να μοιράζεστε σκέψεις και εντάσεις της καθημερινότητας σας με φίλους. Πρέπει όμως μόνοι σας να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τις απογοητεύσεις που έρχονται στο προσκήνιο.

 

Καρκίνος

Μην αρνηθείτε σήμερα την βοήθεια ενός φίλους σε θέματα σπιτιού. Δεν είναι άλλωστε το φόρτε σας τέτοιου είδους ευθύνες.

 

Λέων

Μην τιθασεύετε τα λόγια σας. Είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς και δεν πρέπει να χάσετε αυτό το δώρο για χάρη της διπλωματίας.

 

Παρθένος

Σήμερα εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σε θέματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές.

 

Ζυγός

Το ένστικτο σας πολλές φόρες πέφτει έξω, θυμηθείτε το αυτό σήμερα! Ειδικά σε θέματα οικογενειακά δείξτε προσοχή και μην βγάλετε εύκολα συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Μπείτε λιγάκι στην θέση του άλλου και σταματήστε να σκέφτεστε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον.

 

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να βγείτε από την βολή σας και να σκεφτείτε το ταίρι σας. Μια μικρή έκπληξη ίσως σας φτιάξει το κέφι και σας κάνει δημιουργικούς.

 

Αιγόκερως

Οι ανησυχίες και οι αλλεπάλληλες απογοητεύσεις φαίνεται πως περνάνε. Πάρτε μια ανάσα και μην ανησυχείτε περισσότερο από όσο πρέπει.

 

Υδροχόος

Σήμερα πρέπει να είστε σβέλτοι και αποτελεσματικοί, καθώς θα κληθείτε να απαντήσετε σε αρκετά δύσκολες ερωτήσεις.

 

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα μπορεί να γίνει μια αφετηρία για να δημιουργήσετε κάτι μεγάλο. Μια απόφαση ζωής ή ένα επαγγελματικό πλάνο θα ευνοηθούν.