Η Μαρία Κορινθίου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία πολύ γλυκιά μανούλα. Η κόρη της με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Ισμήνη, είναι πλέον σχεδόν 11 χρονών, οι γονείς της όμως φροντίζουν να μεγαλώνει σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς εντάσεις και στεναχώρια.

Όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», έχει υπάρξει και μία περίπτωση που στεναχωρήθηκε τόσο πολύ ώστε να ξεσπάσει μπροστά στην κορούλα της. Ωστόσο, φρόντισε η κόρη της να αποκομίσει ένα δίδαγμα από αυτή τη δύσκολη στιγμή της, εξηγώντας της τι είχε συμβεί αλλά και γιατί ήταν λάθος.

«Γενικά δεν στενοχωριέμαι με αυτά, μπορεί να εκνευριστώ, να τσαντιστώ, αλλά στεναχωρημένη δεν με έχει δει. Η μόνη φορά που με είχε δει στεναχωρημένη ήταν τότε που είχε γίνει ο χαμός με το εξώφυλλο στο Down Town. Και της έχει μείνει κιόλας γιατί με είχε δει έντονα στεναχωρημένη. Ήμουν μόνη μου με το παιδί στο σπίτι, με είδε πρώτη φορά να κλαίω για τέτοια πράγματα, για επίθεση. Αυτό, και της έχει μείνει. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, δεν είναι ότι με πέτυχε. Με πέτυχε σε ξέσπασμα. Με ρώτησε και της είπα ότι με στενοχώρησαν.

Όταν της εξήγησα για ποιο λόγο είμαι στεναχωρημένη, εκεί ταυτόχρονα ήρθε και το μάθημα, ότι στη ζωή μας σε πολλούς ανθρώπους και όσο μεγαλώνουμε δεν θα αρέσουμε. Και αυτό που κάνουμε, αλλά και ως άνθρωποι. Κάποιοι θα το κατακρίνουν κιόλας και ακόμα περισσότερο εμείς που μπορεί να βρισκόμαστε σε ένα χώρο που είναι η πιπίλα ότι εκτιθόμαστε.

Εγώ αυτό δεν δέχομαι. Το ότι επειδή εκτίθεμαι παραπάνω από κάποιον άλλο αυτό σημαίνει ότι θα ρίξω την αξιοπρέπειά μου ή οτιδήποτε και θα κάθομαι να ακούω ότι λέει ο καθένας, εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θεωρώ ότι δίνω το δικαίωμα να βγαίνουν με χολή, να βρίζουν», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κορινθίου.