Κριός

Τα πράγματα είναι ρευστά, αλλά τουλάχιστον κάτι κινείται! Αν το σκεφτείτε καλά θα δείτε πως δεν πρέπει να σας φοβίζει όλη αυτή «κίνηση» που υπάρχει στην ζωή σας. Μπορεί κάτι να φεύγει, σίγουρα όμως κάτι έρχεται…

 

Ταύρος

Ταύροι μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Η δύναμη και το θάρρος είναι τα χαρακτηριστικά που ο Άρης σας θύμισε πως έχετε στο τσεπάκι σας. Οπότε γιατί φοβάστε μικρές και νέες περιπέτειες;

 

Δίδυμοι

Τα έχουμε πει πολλές φορές: Είστε μόνο λόγια (και πολλά μάλιστα) και καθόλου πράξεις. Αυτό είναι όχι μόνο ανακόλουθο, αλλά μπορεί να αποβεί και μοιραίο, καθώς εκλαμβάνεται ως αδιαφορία.

 

Καρκίνος

Καρκίνοι προσοχή! Αυτήν την περίοδο και μέχρι τις 13 του μήνα, ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να επικοινωνήσετε περισσότερο με την λογική, παρά με το συναίσθημα.

 

Λέων

Όλα είναι στον αέρα και η ένταση είναι μέσα στο κεφάλι σας διαρκώς. Αν θέλετε να διαλύσετε μια σχέση αυτή είναι η ιδανική στιγμή, αν όμως όχι τότε πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.

 

Παρθένος

Παρθένοι φύγετε! Ακριβώς. Έχετε ανάγκη διακοπές και θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και ενδεχομένως και από οικογενειακά προβλήματα. Τι σας κρατάει;

 

Ζυγός

Έχετε πολλά άγχη και προβλήματα. Οικονομικά ο μήνας αυτός δεν θα είναι εύρωστος και τα έξοδα θα τρέχουν. Τι μπορείτε να κάνετε όμως για να μην τρελαθείτε; Στραφείτε στα άτομα της καρδιάς σας.

 

Σκορπιός

Η ατζέντα σας γεμίζει και το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπάει. Κοινωνικά είστε στα φόρτε σας και η διάθεση σας ανανεώνεται και αλλάζει. Μην ξεχνάτε μόνο να είστε και τυπικοί στις υποχρεώσεις σας.

 

Τοξότης

Ταξίδια αναψυχής και σχέσεις με το εξωτερικό ευδοκιμούν και δημιουργούν όμορφο κλίμα. Θέλετε να ξεφύγετε και η ιδέα ενός ταξιδιού ή ακόμα και της μετανάστευσης ακούγεται δελεαστική.

 

Αιγόκερως

Οι απαιτήσεις σας είναι παράλογες. Από την μία θέλετε κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση, από την άλλη στα ερωτικά σας είστε απόλυτα υποταγμένοι. Αυτές οι αντιθέσεις δεν μοιάζουν να λειτουργούν.

 

Υδροχόος

Οι ελεύθεροι Υδροχόοι ήδη έχουν γίνει ανάρπαστοι, τελευταία. Το καλό είναι πως το ευοίωνο κλίμα φαίνεται πως θα συνεχίσει, το κακό είναι πως πρέπει να μην ανοίγετε πολλά και μεγάλα μέτωπα.

 

Ιχθύς

Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα. Μην ανοίξετε! Ένα ερωτικό κάλεσμα ή μια απρόσμενη συνάντηση σας βάζει σε σκέψεις για επανασύνδεση ή μία δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι καλή ιδέα!