Υλικά

2 κουταλιές μαργαρίνη

1 κρεμμύδι τριμμένο

200 γρ. λάχανο τριμμένο

1 ματσάκι ψιλοκομμένος βασιλικός

200 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο

2 κ.σ. μηλόξιδο

Αλάτι, πιπέρι

Ζάχαρη

15 λωρίδες φύλλο κρούστας

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε λίγο καυτό νερό βουτήξτε το κρεμμύδι, το λάχανο και τη μαργαρίνη και ανακατέψτε τα μέχρι να γίνουν διάφανα. Προσθέστε τον βασιλικό, το μηλόξιδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη, ανακατέψτε τα καλά και αφήστε τα να κρυώσουν. Έπειτα ρίξτε και το κίτρινο τυρί, ενώ ανακατεύετε το μείγμα και πάλι. Απλώστε ένα – ένα τα φύλλα κρούστας, αλείψτε τα με το ελαιόλαδο με ένα πινέλο, βάλτε μία κουταλιά γέμιση στη μία άκρη και τυλίξτε το σε ρολό, ενώ παράλληλα πιέζετε τις άκρες προς τα μέσα ώστε να κλείνουν. Απλώστε τα σε ένα ταψάκι, αλείψτε και πάλι με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε τα για περίπου 10 λεπτά σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 220 βαθμούς.