Τα παιδιά αγαπούν τη συνήθεια, τόσο όσον αφορά στο πρόγραμμά τους, όσο και όταν πρόκειται για ζητήματα φαγητού. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε ποτέ κανένα πιτσιρίκι από το να δηλώσει κατηγορηματικά μια μέρα ότι δεν θέλει να ξαναφάει το συνηθισμένο του κολατσιό.

Αντί να απελπιστείτε, αδράξτε την ευκαιρία για να γεμίσετε το lunch box του με τα πιο αφράτα pancakes – και να… καμουφλάρετε μέσα στην πραλίνα άφθονα φρούτα, που θα τα καταναλώσει χωρίς καν να το καταλάβει! Σας φαίνεται δύσκολο; Τα Easy Bake έχουν φροντίσει ώστε αυτή η εντυπωσιακή συνταγή να γίνει έτσι απλά, η νέα του αγαπημένη συνήθεια!

Τα pancakes με πραλίνα και σταφύλι της σειράς Easy Bake:

* Έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση, κάνοντας τα παιδιά να νιώσουν ότι το σνακ που τους ετοίμασε η μαμά είναι μοναδικό.

* Ετοιμάζονται τόσο γρήγορα που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μερικά λεπτά ύπνου στα δύσκολα πρωινά σας.

* Η αφράτη υφή τους και η πραλίνα εγγυώνται πως δεν θα περισσέψει ούτε ψίχουλο, ενώ το σταφύλι θα προσφέρει στο παιδί ένα πλήθος βιταμινών, ηλεκτρολυτών και πολύτιμων μετάλλων.

* Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πραλίνα και το σταφύλι στα μισά pancakes και να προσθέσετε στα υπόλοιπα τυριά και αλλαντικά, ετοιμάζοντας το πιο νόστιμο οικογενειακό brunch στο σπίτι!

 

Πώς θα τα φτιάξετε

Σε ένα μπολ αναμείξτε το έτοιμο μείγμα για pancakes με το νερό μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιόμορφος χυλός και αφήστε το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
Βάλτε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί αρκετά, γεμίστε μια κουτάλα (περίπου 70 γρ.) με χυλό και ρίξτε τον στη φωτιά.
Αφήστε τον να ψηθεί μέχρι να σχηματιστούν μικρές τρύπες πάνω στη ζύμη.
Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε μία σπάτουλα για να το γυρίσετε και από την άλλη πλευρά.
Αφήστε το μέχρι να ροδίσει και έπειτα ακουμπήστε το σε ένα πιάτο.
Συνεχίστε με τα υπόλοιπα, τοποθετώντας τα το ένα επάνω στο άλλο σε έναν πύργο.

 

Δείτε εδώ όλες τις απολαυστικές συνταγές του αφιερώματος «Bake To School». Αυτή τη σχολική χρονιά είναι όλες στο πρόγραμμα!