Τα παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία και εμείς οι μαμάδες στη κουζίνα… Μήπως αυτή τη χρονιά να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά και απολαυστικά; Το imommy.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει 10 συνταγές σπιτικές και πεντανόστιμες που θα γίνουν οι αγαπημένες των παιδιών τη νέα σχολική χρονιά.

Κάντε κλικ σε κάθε μία, μάθετε περισσότερα και… βάλτε τις στο πρόγραμμα! >>

 


Ό,τι κι αν έχει το πρόγραμμα, είναι σίγουρα λαχταριστό, σπιτικό και Easy Bake

Τα σνακ που θα πάρουν τα παιδιά σας στο σχολείο, μπορούν να εξελιχθούν σε μεγάλο μπελά, συνήθως για 3 λόγους:

* Ο χρόνος πολλές φορές δεν επαρκεί για να αφιερωθείτε (και) στην κουζίνα.

* Κι όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, αν το παιδί σας δεν πάρει κάτι έτοιμο από το σπίτι, ίσως τα καθημερινά μικρά σνακ να επηρεάσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

* Αφήστε που τα παιδιά είναι απαιτητικά και θέλουν να έχουν ωραίες και πολλές επιλογές στην καθημερινότητά τους.

Η καλή είδηση της ημέρας είναι ότι μία πιεσμένη σχολική χρονιά από μία ξεκούραστη, απολαυστική και χωρίς προβληματισμούς, ίσως να απέχει μόλις 3 βήματα μακριά!

Με τα Easy Bake, τα έτοιμα μείγματα που υπογράφουν οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, με το πολύ 3 υλικά που συνήθως υπάρχουν στη κουζίνα σας και 3 απλά βήματα, μπορείτε πλέον να φτιάξετε αλμυρά ή γλυκά σνακς μόνοι σας και να πετύχετε σπιτικό αποτέλεσμα.

Η σειρά περιλαμβάνει μία τεράστια γκάμα προϊόντων τόσο για τη μαγειρική (μείγματα για ζύμη πίτσας, τυροψωμάκια, προζυμένιο ψωμί) όσο και για τη ζαχαροπλαστική (μείγματα για σπιτικές μπάρες, muffins, brownies, λουκουμάδες, frosting κ.α.).  Κάνοντας λοιπόν «απλά μαθηματικά» φαίνεται ότι χωρίς καθόλου κόπο, μπορείτε κάθε εβδομάδα να ετοιμάζετε κάτι διαφορετικό, κάτι σπιτικό!

Αν όλα αυτά είναι και για εσάς λόγοι για να βάλετε στο πρόγραμμα τα Easy Bake, τότε απλά… πάρτε μια γεύση του τι μπορείτε να φτιάξετε με τα χεράκια σας!