Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

View this post on Instagram

Σ' αγαπώ ?

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Φτάνει να παρακολουθήσει κανείς τις αναρτήσεις της στα social media για να δει ότι το αστραφτερό της χαμόγελο δεν απουσιάζει ποτέ από την καθημερινότητά της.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Η πανέμορφη ηθοποιός παραμένει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, ενώ πρόσφατα την οικογενειακή τους ευτυχία ήρθε να συμπληρώσει και ένα δεύτερο παιδάκι, ο μικρός τους γιος Κίμων!

View this post on Instagram

✨My summer✨ #inlove ??

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου μίλησε για τις νέες της επαγγελματικές κινήσεις, αλλά και για τη μητρότητα και το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η γλυκιά Κατερίνα μίλησε για τα 25 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της κύησης και αναφέρθηκε και πάλι στις σοβαρές επιπλοκές που αντιμετώπισε:

«Έχω πάρει 25 κιλά, γιατί ήμουν στο κρεβάτι σε αυτή την εγκυμοσύνη, οπότε ναι ήρθανε τα κιλά τα πολλά, αλλά τώρα σιγά σιγά χάνονται και αυτό είναι ευτυχές. Δεν νιώθω ακόμη 100% «εγώ» νιώθω περίπου «εγώ». Παρ’ όλα αυτά δεν με ενόχλησε γιατί γνωρίζοντας τη διαδικασία, επειδή ήταν το δεύτερο παιδί, είσαι πιο ψύχραιμος γενικά, ξέρεις ότι όλα απλά θα γίνουν.»

Δείτε το βίντεο: