Η Ελληνίδα «βασίλισσα του swing», όπως και πολλές άλλες γυναίκες, αντιμετώπισε δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Η Πέννυ Μπαλταζή είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζιούτη εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα, σε παλαιότερη δημοσίευσή της στο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε υπάρξει εξομολογητική: «Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε. Μεγαλώνουμε μαζί. Η καρδιά μας χτυπά μαζί. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο. Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου. Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε. Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ. Από μικρή ήξερα πως το θελα. Θαύμα η ζωή. Θαύμα η συνύπαρξη. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα από την προσπάθεια, τη φύση».

 

View this post on Instagram

Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…. Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπα μαζί…. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο…. Κουβαλώ την αγάπη μου @tzoutis και το μισό μου… Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε…. Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το οτι δεν παραιτηθηκα απ την προσπάθεια, τη φύση…… #29weekspregnant #pregnancyyoga #drepano #blessed #happy #sunset

A post shared by ℙ???? ???????? (@penny_baltatzi) on

Με μία καινούργια ανάρτηση εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού:

«Το ομορφότερο δημιούργημα που μπορείς να φτιάξεις… Κάθε θαύμα που έρχεται γράφει τη διαδρομή του… Καλώς μας ήρθες γλυκό μου χελιδονάκι☺️#κάρολος @tzoutis ένα δε φτάνει… ❤️☺️».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.