Η Πέννυ Μπαλταζή είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζιούτη εδώ και τρία χρόνια. Στις 8 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και έκτοτε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

 

Μάλιστα, η ελληνίδα «βασίλισσα του swing» μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή, πρωταγωνιστής της οποίας είναι φυσικά ο γιος της.

Για τη γέννηση του γιου της

«Το ομορφότερο δημιούργημα που μπορείς να φτιάξεις… Κάθε θαύμα που έρχεται γράφει τη διαδρομή του… Καλώς μας ήρθες γλυκό μου χελιδονάκι☺️#κάρολος», είχε γράψει η τρυφερή μανούλα στη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο.

«Φεγγαράδα!

Ήρθα λοιπόν σ αυτό το γήινο κόσμο στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 ακριβως!

Η μαμά και ο μπαμπάς δε με περίμεναν τόσο γρήγορα αλλά εγώ δεν άντεχα να μας χωρίζει αυτό το δέρμα. Ήθελα να νιώσω τα Χάδια τους πάνω στο κορμάκι μου, να τους μυρισω και να τους σφιξω το δάχτυλο που είχαν την υπομονή να με περιμένουν τόσο καιρό!

Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά άκουσα πως θα με πουν Κάρολο.

Το Κάρολος μου ακούγεται γενναίο.

Ετσι χρειάστηκε να παλέψω με μια μάζα που ονομάζεται μήτρα για πέντε ολόκληρες μέρες για να καταφέρω να βγω.

Η μαμά μου εκείνη τη μερα χόρευε ρυθμικά με μουσικές και ανέπνεε βαθιά, άλλοτε τραγουδούσε και γω ένιωθα να έρχομαι ολοένα και πιο κοντά, και όλο αυτή η μάζα με έσπρωχνε και με πίεζε.

Η μαμά μου φώναξε δυνατά και κατάλαβα πως ηρθε εκείνη η στιγμή, είδα ένα μικρό φως, άκουσα διαφορετικα τις μουσικές, και δεν διστασα…. Άλλωστε ήξερα πως θα νιώσω τα χέρια της πάνω μου κ θα με ζεστάνει με την ανάσα της.

Ο μπαμπάς μου ήταν εκεί κι αυτός και βοήθησε τη μαμά μου πολύ!

Χάρηκα πολύ που τους είδα, χθες το βράδυ κοιμήθηκαμε σ’ αυτό που ονομάζουν «σπίτι μας»

Μυρίζει διαφορετικά.

Νιώθω όμορφα.

Καλύτερα που ήρθα νωρίτερα.», είχε γράψει σε άλλη δημοσίευσή της με το νεογέννητο αγοράκι.

Ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες

«Αγκαλιάστε τα μωρά σας, δώστε τους χάδια αμέτρητα, τρυφερότητα, μιλήστε τους γλυκά, γελάστε με τις γκριμάτσες τους μέχρι να κατουρηθείτε από τα γέλια (αν είστε λεχώνα είναι πολύ εύκολο???) Τα λίγα κιλακια της εγκυμοσύνης είναι ακόμη εδώ αλλά κάθε μέρα φεύγουν λίγο λίγο… Μην ανησυχείτε καθόλου που φεύγουν?!!! Εγώ δεν ανησυχώ… Φεύγουν από μένα και πάνε στον Καρολάκο!!! Όπως και να χει τα κιλάκια μένουν μέσα στην οικογένεια????».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από τότε που κράτησε τον μικρό Κάρολο στην αγκαλιά της.

 

View this post on Instagram

Φεγγαράδα! Ήρθα λοιπόν σ αυτό το γήινο κόσμο στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 ακριβως! Η μαμά και ο μπαμπάς δε μέ περίμεναν τόσο γρήγορα αλλά εγώ δεν άντεχα να μας χωρίζει αυτό το δέρμα. Ήθελα να νιώσω τα Χάδια τους πάνω στο κορμάκι μου, να τους μυρισω και να τους σφιξω το δάχτυλο που είχαν την υπομονή να με περιμένουν τόσο καιρό! Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά άκουσα πως θα με πουν Κάρολο. Το Κάρολος μου ακούγεται γενναίο. Ετσι Χρειάστηκε να παλέψω με μια μάζα που ονομάζεται μητρα για πέντε ολόκληρες μέρες για να καταφέρω να βγω. Η μαμά μου εκείνη τη μερα χόρευε ρυθμικά με μουσικές και ανέπνεε βαθιά, άλλοτε τραγουδούσε και γω ένιωθα να έρχομαι ολοένα και πιο κοντά, και όλο αυτή η μάζα με έσπρωχνε και με πίεζε. Η μαμά μου φώναξε δυνατά και κατάλαβα πως ηρθε εκείνη η στιγμή, είδα ένα μικρό φως, άκουσα διαφορετικα τις μουσικές, και δεν διστασα…. Άλλωστε ήξερα πως θα νιώσω τα χέρια της πάνω μου κ θα με ζεστάνει με την ανάσα της. Ο μπαμπάς μου ήταν εκεί κι αυτός και βοήθησε τη μαμά μου πολύ! Χάρηκα πολύ που τους είδα, χθες το βράδυ κοιμήθηκαμε σ' αυτό που ονομάζουν "σπίτι μας" Μυρίζει διαφορετικά. Νιώθω όμορφα. Καλύτερα που ήρθα νωρίτερα. Ευχαριστουμε το γιατρό μας Νικόλα Σκαμπαρδώνη που ανέχτηκε την τρέλα μας να γεννήσουμε με μουσικές, αιθέρια έλαια, ημίφως, birthstools και μας φρόντισε τόσο όμορφα! Την αγαπημένη μας Μαμή που είναι ο ορισμός της μαμής, τα κάναμε ολα μαζί και η μαμά μου ένιωθε σα να γεννάει στην αγκαλιά της μάνας της @helserpet Τον αγαπημένο μας χειροπράκτη @stavros_of_chiropractic που μας κρατούσε σε φανταστική φυσική κατάσταση όλο τον καιρό. Την γλυκιά μας @eirinizerva που με τις ασκήσεις γιόγκα μας βοήθησε να έχουμε τη σωστή θέση από νωρίς ώστε να έχουμε έναν όμορφο τοκετό. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το μαιευτήριο Γαία @iatriko και όλο το προσωπικό του για την υπέροχη φροντίδα και υποστήριξη. ???? #blessed #charlie #love #pregnancyyoga #gaia

A post shared by ℙ???? ???????? (@penny_baltatzi) on

View this post on Instagram

Toes Vol. 2 #babytoes #toes #mummytoes

A post shared by ℙ???? ???????? (@penny_baltatzi) on

View this post on Instagram

Καλό μήνα χωρίς φίλτρα… Χωρίς ρετούς… Με αγάπη, ειλικρίνεια, καθαρό βλέμμα… Αγκαλιάστε τα μωρά σας, δώστε τους Χάδια αμέτρητα, τρυφερότητα, μιλήστε τους γλυκά, γελάστε με τις γκριμάτσες τους μέχρι να κατουρηθειτε απ τα γέλια (αν είστε λεχωνα είναι πολύ εύκολο???) Τα λίγα κιλακια της εγκυμοσύνης είναι ακόμη εδώ αλλά κάθε μέρα φεύγουν λίγο λίγο… Μην ανησυχείτε καθόλου που φευγουν?!!! Εγώ δεν Ανησυχώ… Φεύγουν από μένα και πάνε στον Καρολάκο!!! Όπως κ να χει τα κιλάκια μένουν μέσα στην οικογενεια????

A post shared by ℙ???? ???????? (@penny_baltatzi) on