Ποιο ζώδια θα μπλέξει άσχημα με την ηλιακή έκλειψη Δεκεμβρίου;

Γενικά η Ηλιακή Έκλειψη

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του Δεκεμβρίου είναι η τελευταία για φέτος Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 26/12 στον Αιγόκερο, που έρχεται να ρίξει αυλαία στο 2019 αλλά και σε προσωπικές υποθέσεις, που έκαναν τον κύκλο τους.

Ποιοι επηρεάζονται;

Κυρίως επηρεάζοντας κυρίως οι γεννημένοι τις αρχές και τα μέσα του 1ου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερος, οι οποίοι θα κληθούν πραγματοποιήσουν νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά κι όχι μόνο.

Δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τυχόν ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προχωρήσετε μπροστά, χαλιναγωγώντας εγωισμούς που μπορεί να εκδηλωθούν με έπαρση και αμετροέπεια από μέρους σας και να σας ζημιώσουν. Καλό μήνα!

Ποιο ζώδιο επηρεάζεται άμεσα;

Περισσότερο επηρεάζονται (ποιοι άλλοι;) οι Αιγόκεροι, οι οποίοι είστε στο στοιχείο σας και δεν έχετε παρά να αρπάξετε τις ευκαιρίες για να αναδείξετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί σας απασχολούν έντονα όσα συμβαίνουν σε σπίτι και δουλειά, όπου έχετε την εντύπωση, ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά σας. Πάρτε το αλλιώς…

Δίδυμοι και Τοξότες καλό είναι να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας σε οικονομικά και ερωτικά  μιας και δεν θα εξαφανιστούν δια…μαγείας και κάποια στιγμή θα τις βρείτε μπροστά σας.