Δεν μπορείς να τα βρίσκεις με κάθε άνθρωπο που συναναστρέφεσαι. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι, που με τη συμπεριφορά τους, τις αντιδράσεις τους και τις κουβέντες τους σε γεμίσουν αρνητικά συναισθήματα και να σε… δηλητηριάζουν. Στην προσπάθειά σου να τους αποφύγεις βοηθά η καλή γνώση του ποιος είναι ο πιο τοξικός τύπος για το κάθε ζώδιο. Ειδικότερα:

Κριός

Είσαι εξωστρεφής, παρορμητικός, γεμάτος ιδέες και πρόθυμος να πάρεις ρίσκα και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις, στην προσπάθειά σου να πρωτοπορήσεις, οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι κάποιος που σε υπονομεύει και σε γεμίζει διλήμματα και ανασφάλειες, εμποδίζοντάς σε να προχωρήσεις.  Απέφυγε τους οργανωτικούς Παρθένους.

Ταύρος

Είσαι γήινος και αγαπάς την αίσθηση σταθερότητας, κάτι που  διαταράσσει όποιος  είναι πολύ έντονος και με αντίθετα χαρακτηριστικά. Πρόσεχε τους Σκορπιούς.

Δίδυμος

Είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός, διασκεδαστικός και αυθόρμητος από τη φύση σου. Βγάλε από τη ζωή σου εκείνους που σε κάνουν να απαισοδοξείς και να νιώθεις άσχημα για την ανεμελιά σου.  Έχε το νου σου στους Σκορπιούς, με τους οποίους ωστόσο έχετε μεγάλη έλξη.

Καρκίνος

Είσαι συμπονετικός και ευαίσθητος και έχει ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια οπότε φρόντισε να απομακρυνθείς από όποιον σε εμποδίζει να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, κάνοντάς σε να αισθανθείς άβολα γι’ αυτά. Ένας Τοξότης που αγαπά την ελευθερία και την ειλικρίνεια θα σε δυσκολέψει.

Λέων

Είσαι επικοινωνιακός, γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου δεν είναι πάντα μεγάλη. Βγάλε από τη ζωή σου, όποιον σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα και τις δυνατότητές σου. Θέλεις να είσαι και στο επίκεντρο, οπότε απέφυγε τους εργασιομανείς Αιγόκερους, που βάζουν σε προτεραιότητα την καριέρα τους.

Παρθένος

Εκτός από δουλευταράς και εμμονικός με  την τελειότητα έχεις την ικανότητα να παρατηρείς και να αναλύεις τα πάντα οπότε αντιλαμβάνεσαι αμέσως τους αρνητικούς ανθρώπους. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου δεν θα χάσεις. Οι ονειροπόλοι Ιχθύς μπορεί να σου δυσκολέψουν τη ζωή.

Ζυγός

Είσαι διπλωμάτης και επιζητείς την σταθερότητα και την ισορροπία στο περιβάλλον σου. Απομάκρυνε από τη ζωή σου τον οποιονδήποτε σου γεννά επιθετικές τάσεις γιατί αποπροσανατολίζεσαι και από την πίεση κάνεις λάθη. Απέφυγε τον ασυμβίβαστο Κριό.

Σκορπιός

Έχεις μια δυσκολία στο να εμπιστευτείς τους άλλους, αλλά διαθέτεις και ισχυρό ένστικτο. Εάν με το που έρθεις σε επαφή με κάποιον νιώσεις ότι δεν είναι εντάξει, το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο, οπότε πράξε τα δέοντα.  Ένας Δίδυμος μπορεί να σε θυμώσει πολύ εύκολα.

Τοξότης

Είσαι ανεξάρτητος και περιπετειώδης και επιδιώκεις συνεχώς να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Απομάκρυνε όποιον σε περιορίζει. Θα τα βρεις σκούρα με τον οργανωτικό Παρθένο.

Αιγόκερως

Είσαι φιλόδοξος και βάζεις ψηλά τον πήχη όσον αφορά στον εαυτό σου και αυτά που μπορείς να καταφέρεις, οπότε απομακρύνσου από όποιον  σε υποτιμά και σε γεμίζει ανασφάλειες. Η προσπάθειά σου μπορεί να βρει στην ανάγκη του Κριού να είναι εκείνος ο καλύτερος.

Υδροχόος

Είσαι ρεαλιστής και ανθρωπιστής και θέλεις να κάνεις αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, οπότε απομάκρυνε όποιον δε σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Το εγωκεντρικό Λιοντάρι μπορεί να σε ζορίσει πολύ.

Ιχθύς

Είσαι ιδεαλιστής και ρομαντικός  και συνήθως βάζεις πάνω από τον εαυτό σου τις ανάγκες των άλλων. Απέφυγε εκείνους που εκμεταλλεύονται τον χαρακτήρα σου. Όσο κι αν περνάς καλά με τον Δίδυμο δεν θα λείψουν οι μεταξύ σας παρεξηγήσεις.