Υλικά για 2-3 άτομα

1 αχλάδι
1 πορτοκάλι
2 μανταρίνια
4 κουταλιές καρποί ροδιού
1 μαραθόριζα
Φύλλα δυόσμου ή μέντας
Για το ντρέσινγκ
½ φλιτζάνι λεμόνι
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 κουταλιά άχνη ζάχαρη
Ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση

1. Καθαρίζετε το πορτοκάλι και τα μανταρίνια και τα βάζετε σε φέτες σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ. Τι φέτες του πορτοκαλιού τις κόβετε στα δύο. Κόβετε επίσης σε λεπτές φετούλες και το αχλάδι και το προσθέτετε.

2. Ρίχνετε τα ρόδια και λεπτές ροδέλες μαραθόριζας. Γαρνίρετε με φύλλα μέντας ή δυόσμου.
3. Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ ανακατεύοντας τα υλικά και περιχύνετε τη φρουτοσαλάτα.
4. Την αφήνετε 10 λεπτά να απορροφήσει τα αρώματα και σερβίρετε.