Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι παντρεμένοι από το 2010 ενώ το 2008 απέκτησαν την κορούλα τους, την Ισμήνη.

 

View this post on Instagram

Μία στιγμή πολύ προσωπική, από την έναρξη της παράστασης @jordan_theater στις 4.11.2019 , την ώρα του κλεισίματος του έργου και της υπόκλισης προς εσάς. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που έχετε ήδη δείξει στο Τζόρνταν μου και τη Σίρλευ. Και απόψε εκεί θα είμαστε στο @alhambraarttheatre και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. _____________ #jordan #shirley #actress #mariakorinthiou #monologue #stage #onstage #theater #theatro #director @yannisaivazis #aivazis #moirabuffini #annareynolds #mariosploritis

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on

 

Η Μαρία Κορινθίου δε συνηθίζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έτσι όταν είδαμε την υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία της, ενθουσιαστήκαμε.

Η λαμπερή ηθοποιός χαμογελάει στον φακό ενώ είναι αγκαλιασμένη με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

«Χρόνια πολλά, καλά, με υγεία, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, θαυμάζουμε, εκτιμούμε. Χρόνια πολλά σε όλους από την τρελό οικογένεια Αϊβάζη! 🎄☃️», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου.