Και οι δύο είναι παιδιά διάσημων Ελλήνων και φαίνεται πως οι δυο τους είναι και πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Ο λόγος για την Αμαλία Κωστοπούλου, την κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, και τον Άγγελο Λάτσιο, το γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Τα δύο παιδιά, η αλήθεια είναι ότι γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία καθώς οι γονείς τους έκαναν πολύ παρέα στο παρελθόν και μάλιστα η οικογένεια Κωστοπούλου έχει βαφτίσει την κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια.

Τόσο η Αμαλία Κωστοπούλου, όσο και ο Άγγελος Λάτσιος φαίνεται να είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, αφού έκαναν μαζί αλλαγή του χρόνου.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, ως λάτρης των social media, μας ενημέρωσε για αυτή τους τη συνάντηση αφού πόσταρε κοινές φωτογραφίες τους.

Μαζί του ήταν και η δεύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκαλεί την Αμαλία Κωστοπούλου και τον Άγγελο Λάτσιο: “Οικογένεια”!

 

Αν και ο Άγγελος Λάτσιος είχε ταξιδέψει με τη μητέρα του και τα υπόλοιπα αδέλφια του σε εξωτικό προορισμό για τα Χριστούγεννα, επέστρεψε για να κάνει Πρωτοχρονιά με την παρέα του.

Ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι, δεν άφησε λεπτό μόνη τη μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού.

Η Αμαλία Κωστοπούλου ήταν και αυτή άκρως εντυπωσιακή, με ένα λεοπάρ στενό φόρεμα με λεπτές τιράντες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.