Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τότε που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη Μελίτα, που δεν αφήνουν στιγμή από την αγκαλιά τους.

Στην αγκαλιά τους κράτησαν την πανέμορφη Μελίτα στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε το αγαπημένο ζευγάρι νιώθει πιο δυνατό και ερωτευμένο από ποτέ.

View this post on Instagram

#family ❤️

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Τόσο η πανέμορφη Ελένη όσο και ο γοητευτικός Ετεοκλής είναι λάτρεις των social media και συχνά αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες οικογενειακές τους στιγμές με πρωταγωνίστρια την μικρή τους πριγκίπισσα.

View this post on Instagram

Αποχαιρετώ το 2019 έχοντας περισσοτερα από όσα θα μπορούσα να ευχηθώ. Υγιης,Ορκισμένος αιώνια αγαπη με την γυναικα της ζωής μου,δεμένος σαν γροθιά με την οικογένεια μου που σε εκείνους χρωστάω ότι είμαι σήμερα και όλοι μαζί ορκισμένοι σε έναν και μονο σκοπό πλέον,στο να προστατεύσουμε, να καθοδηγήσουμε, να δείξουμε τις ομορφιές της ζωής και να αγαπάμε με όλη μας την καρδια τον άγγελο μας , την Μελιτα-Δήμητρα! Καλή χρονιά σε όλους!

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on

Αυτήν την φορά η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανάρτησε ένα πανέμορφο στιγμιότυπο, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της ενώ στα χέρια της κρατά την κόρη τους. Στην λεζάντα που συνοδεύει το στιγμιότυπο, έγραψε χαρακτηριστικά: «Το 2019 ήταν γενναιόδωρο μαζί μου! Παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και δημιουργήσαμε τον άγγελο μας,το πιο γλυκό πλασματάκι στη γη,την κόρη μας! 2020 σε παρακαλώ άσε τα όλα ως έχουν».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο: