Την οργή των εργαζομένων προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου που μετά από τρία χρόνια, με μία ξαφνική απόφαση, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται.

Σύμφωνα με τηλεοπτικές εκπομπές υπήρξε κόντρα με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού καθώς φέρεται να του ζήτησε μείωση μισθού, κάτι που ο ίδιος δεν δέχτηκε.

Ωστόσο, η απόφασή του προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων, καθώς ξαφνικά όπως υποστηρίζουν μένουν ξεκρέμαστοι, έως ότου βρει νέο σχήμα το μαγαζί.

Σε ανακοίνωσή τους, απάντησαν με αιχμηρό τρόπο στον Νίκο Οικονομόπουλο, λέγοντας πως τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειές τους.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..!

Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά και συνεχίζουν σε πιο επιθετικό ύφος:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, πριν μερικές ημέρες είχε αναρτήσει στο Instagram την απόφασή του να αποχωρήσει από το μαγαζί.

«Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος στην σχετική ανάρτησή του.

Η απάντηση των συνεργατών του Νίκου Οικονομόπουλου

Στην αιχμηρή ανάρτηση των εργαζομένων του Κέντρου Αθηνών στον Νίκο Οικονομόπουλο, απάντησαν με ανακοίνωσή τους οι στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνεργατών του Νίκου Οικονομόπουλου:

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο.

Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του.

Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια.

Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.

Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».