Όλα ξεκίνησαν από την δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Μπάσης στον ΑRΤ FM 90,6…

Δηλώσεις

 

«Δεν την ξέρω καλά την Ελένη Μενεγάκη. Σε όλη αυτή την διαδρομή μου στα 23 χρόνια της δισκογραφίας μου είναι ζήτημα αν έχω πάει μια φορά. Μια φορά θυμάμαι έχω πάει. Δεν νομίζω ότι ήμουν από τα πρόσωπα που έκαναν για την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και εγώ δεν ένιωθα ότι μπορώ να λειτουργήσω ανάμεσα σε μαγειρική και μόδα.

Να βγω να πω και κάποια τραγούδια. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Τι λέτε; Θα μου λείψει η Ελένη Μενεγάκη; Είναι μια όμορφη παρουσία και για να είναι τόσα χρόνια πρώτη και γίνεται τόσος ντόρος που φεύγει πάει να πει κάτι».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε κάτι: «Δεν είχα ζητήσει να έρθει ο Δημήτρης Μπάσης να τραγουδήσει και να του κάνω συνέντευξη και μετά, ξαφνικά, τον φιλοξενήσαμε μέσα από βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στον Άρη; Δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή»;

Του μίλησε η Φαίη Σκορδά

 

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Μπάσης βγήκε στο τηλέφωνο και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε χωρίς περιστροφές: «Ήθελες να αποφύγεις το live; Να μου πεις την αλήθεια». Εκείνος απάντησε:

 «Δεν είμαι πολύ της τηλεόρασης, δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνω συχνά. Πρέπει να νιώσω ότι κάτι έχω να πω κάθε φορά που εμφανίζομαι δημόσια και οι συνεντεύξεις που κάνω είναι συγκεκριμένα για την Όμορφη Πόλη, για την Ελένη Βιτάλη… Εντάξει, με αφορμή κάτι θα περάσω γιατί είσαι αγαπημένη μου, είμαστε από την ίδια πόλη, έχεις πιει καφέ απ΄τα χεράκια μου αν δεν το θυμάσαι».