Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/3) η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη λαμπρή πορεία της στον αθλητισμό, αλλά και για το γεγονός πως πριν από έξι χρόνια έπεσε θύμα απάτης από έναν επιτήδειο.

Η αγάπη για τον αθλητισμό και ο μοιραίος τραυματισμός

Όπως η ίδια είπε μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, η η Έρρικα Πρεζεράκου ήρθε κοντά στον αθλητισμό στην ηλικία των 25 και η αγάπη της για το άλμα επί κοντώ ήταν τόσο μεγάλη που την έκανε να πάρει το μεγάλο ρίσκο και να τα παρατήσει όλα για να αφιερωθεί στον πρωταθλητισμό παρά την προχωρημένη ηλικία της.

Ο τραυματισμός που βίωσε η Έρρικα Πρεζεράκου πριν από χρόνια και την ανάγκασε να μην πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες παραδέχτηκε πως της κόστισε, αλλά δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε μετά από λίγο καιρό να ανακτήσει δυνάμεις και να “ψαχτεί” σε διαφορετικά μονοπάτια, σπουδάζοντας ψυχολογία και άλλα συναφή αντικείμενα.

Θύμα απάτης από έναν «καλοντυμένο ιερόδουλο»

Λίγες ημέρες μετά την αινιγματική ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η Έρρικα Πρεζεράκου εξήγησε τι εννοούσε όταν έλεγε ότι έπεσε θύμα απάτης από έναν «καλοντυμένο ιερόδουλο».

Συγκεκριμένα η Έρρικα Πρεζεράκου αναφέρθηκε στην ιστορία του “καλοντυμένου ιερόδουλου” που δημοσιοποίησε μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, εξηγώντας πως πρόκειται για έναν κατ΄εξακολούθηση απατεώνα που της απέσπασε πολλά χρήματα στο παρελθόν αν και εκείνη είχε επιλέξει να μην κινηθεί νομικά τότε.

Ωστόσο, πρόσφατα έμαθε πως εκείνος διαδίδει τα αντίθετα, πράγμα που την έκανε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να μην πέσουν και άλλοι στα “δίχτυα” του.

«Και εκεί αισθάνθηκα ότι η μικρή Έρρικα είπε ή θα βγεις μπροστά να με στηρίξεις ή θα γίνει χαμός εδώ πέρα».

Εξομολογήθηκε πως θύμωσε με τον εαυτό της που εξαπατήθηκε, αλλά στην πορεία βρήκε τις ισορροπίες της με τον δικό της τρόπο.

Τέλος, με αφορμή την επερχόμενη εμφάνισή της στο μουσικό show Just The 2 Of Us, η Έρρικα Πρεζεράκου, αστειεύτηκε με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ παράλληλα δήλωσε πόσο ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα αυτή εμπειρία.

«Πήγα σε κάτι πιο δύσκολο, γιατί στο Voice θα γύρναγαν και οι τέσσερις για να δουν τι διάολο κάνει έτσι οπότε πήγα σε κάτι πιο δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.