Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Duffy πρόσφατα όταν αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος τη νάρκωσε, την κράτησε όμηρο και τη βίαζε για μέρες.

Η διάσημη τραγουδίστρια η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία, αλλά μετά εξαφανίστηκε για πολλά χρόνια εξομολογήθηκε ότι έζησε έναν εφιάλτη, από τον οποίο δεν μπορούσε να συνέλθει.

Προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος τη νάρκωσε, την κράτησε όμηρο και τη βίαζε για μέρες.

Σε αυτή την ανάρτησή της, η Duffy είχε υποσχεθεί να μιλήσει μιλήσει για όσα βίωσε σε συνέντευξή της, ωστόσο φαίνεται πως το μετάνιωσε.

Η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στον ραδιοφωνικό παραγωγό του Radio 2, Dj Jo Whiley το απόγευμα της Πέμπτης γράφοντας:

«Γεια σου Jo, εύχομαι να είσαι καλά και να παραμένεις ασφαλής. Θα ήθελα να σου στείλω ένα κομμάτι προκειμένου να το παίξεις στο ραδιόφωνο, αν σου αρέσει φυσικά. Πιθανόν να έχεις διαβάσει τα όσα έγραψα πριν μερικές εβδομάδες.

Νιώθω ότι απελευθερώθηκα. Προσπάθησα να μιλήσω για τα όσα βίωσα σε μια συνέντευξη αλλά τελικά είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα.

Γι’ αυτό θα συνεχίσω να ενημερώνω τον κόσμο γράφοντας τις σκέψεις μου.

Η εταιρεία μου και κανένας άλλος δεν γνωρίζει ότι το κάνω αυτό.

Δεν θα ενοχληθούν όμως γιατί είναι αξιαγάπητοι. Λοιπόν αυτό είναι το τραγούδι και λέγεται ‘Something Beautiful’.

Σου το στέλνω για να το παίξεις στο κοινό αν πιστεύεις ότι αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα.

Δεν έχω σκοπό να το κυκλοφορήσω, απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να κρατήσει συντροφιά σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα”.

 

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι που η Duffy αποφάσισε να «χαρίσει» στο κοινό της: