Τις τελευταίες ημέρες όλοι προσπαθούμε να μένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι μας για να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον κοροναϊό.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έστειλε και το δικό της μήνυμα, δημοσιεύοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, την ώρα που τον θηλάζει:

«Μένουμε σπίτι. Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι,ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρομυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκοπισης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα.

Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατευοντας και εμας και τα παιδιά μας και τους ανθρωπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό.

Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ.

#μένουμε_σπίτι #μαζιθατακαταφέρουμε #staystrong #stayhome #staysafe #breastfeedingmybaby #littlepikou»

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

🔸🔸Μένουμε σπίτι.🔸🔸 Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι,ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρομυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκοπισης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατευοντας και εμας και τα παιδιά μας και τους ανθρωπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ.🙏 #μένουμε_σπίτι #μαζιθατακαταφέρουμε #staystrong #stayhome #staysafe #breastfeedingmybaby #littlepikou

A post shared by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on