Ο ράπερ Hurricane συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας σε δεύτερο βαθμό, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα ο  Christopher Dooley, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 31χρονου ράπερ συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί και κατηγορείται για δολοφονία σε δεύτερο βαθμό αλλά και για παράνομη κατοχή κλεμμένων αντικειμένων.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο των πυροβολισμών, βρήκαν έναν άνδρα νεκρό που ταυτοποιήθηκε ως Danzeria O. Farris Jr., με πολλαπλά τραύματα από όπλο.

Οι ερευνητές, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δήλωσαν ότι ο ράπερ Hurricane, γνωστός από τις επιτυχίες του «A Bay Bay» (2007) και «Halle Berry» (2009) ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, μετά από μια διαμάχη για ένα όχημα που ισχυρίστηκε ότι ήταν δικό του.

 

 

Οι αξιωματικοί αργότερα ωστόσο έμαθαν ότι το εν λόγω όχημα ότι δεν ανήκει στον ράπερ και ότι ήταν κλεμμένο από τον ιδιοκτήτη του στο Τέξας.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι οι αστυνομικές  αρχές δεν επιβεβαιώνουν τον σχετικό ισχυρισμό του ράπερ Hurricane καθώς οπτικό υλικό από το περιστατικό οδηγεί στη διαπίστωση ότι ο ράπερ δεν βρισκόταν σε αυτοάμυνα.