Η Νατάσα Θεοδωρίδου εκτός από την απόλυτη επιτυχία στο ελληνικό πεντάγραμμο, απολαμβάνει και την οικογενειακή ευτυχία, καθώς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις δυο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάνα.

Την τρυφερή της πλευρά ως μητέρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου μάλιστα, δεν διστάζει να την εκφράζει και δημόσια, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι κόρες της έχουν εμφανιστεί σε δημοσιεύσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας στα social media.

Η μεγάλη κόρη της τραγουδίστριας, Χριστιάνα Μπέτα μπορεί να έχει πάρει το πτυχίο της Νομικής ωστόσο η μεγάλη της αγάπη παραμένει η ζωγραφική.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου σαν περήφανη μαμά πόζαρε μπροστά σε έναν από τους πίνακες της κόρης της και έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Αυτή η καρδιά που δείχνω στον πίνακα της Κρις μου, μου θύμισε ότι μια ζωή ακολουθώ την καρδιά μου..την ακούω και την εμπιστεύομαι..ξέρει αυτή…η καρδιά σου μιλάει..έμαθα να ρισκάρω για να πετύχω κάτι αλλιώς είπα δεν ξέρεις να ζεις..και σε όλη αυτήν τη διαδρομή επέλεξα να είμαι ο οδηγός και όχι ο επιβάτης…και πιστέψτε με η ανταμοιβή είναι αφάνταστα μεγάλη…καλή μας Κυριακή».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νατάσα Θεοδωρίδου: