Τίτλοι τέλους έπεσαν στο γάμο της Μέρι Κέιτ Όλσεν και του Ολιβιέ Σαρκοζί, έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Η διάσημη ηθοποιός, επιχειρηματίας και προσωπικότητα του χώρου της μόδας, ήθελε τόσο πολύ να χωρίσει από τον Σαρκοζί, που προσέφυγε τον περασμένο Μάιο στο Ανώτατο Δικαστήριο με το αίτημα να καταθέσει επείγουσα αίτηση διαζυγίου, επιχειρώντας να παρακάμψει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλει οι Αρχές.

Το αίτημα της 34χρονης Μέρι Κέιτ Όλσεν, δεν έγινε δεκτό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και το τέλος του γάμου της με τον 51χρονο τραπεζίτη και ετεροθαλή αδερφό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Απλά χρειάστηκαν κάποιοι μήνες διαπραγματεύσεων.

Το διαζύγιο του ζευγαριού, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δικηγόροι τους την περασμένη Τετάρτη, οριστικοποιήθηκε.

«Καταλήξαμε σε συμφωνία», δήλωσε ο δικηγόρος του Σαρκοζί,στην ακρόαση που έγινε μέσω βίντεο από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν

Την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαίωσε και η δικηγόρος της Όλσεν.

Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε μέσω Zoom για την οριστικοποίηση των όρων του διαζυγίου αλλά παραμένει ακόμα να υπογράψουν τα επίσημα έγγραφα.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 ενώ παντρεύτηκαν το 2015. Έπειτα από πέντε χρόνια γάμου, από τον οποίο δεν υπήρξαν απόγονοι, η Μέρι Κέιτ Όλσεν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

 

 

 

Πώς έφτασαν στον χωρισμό Μέρι Κέιτ Όλσεν – Ολιβιέ Σαρκοζί

 

Οι δικηγόροι της Μέρι Κέιτ Όλσεν ανέφεραν, τότε, πως η σχέση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, «είχε καταρρεύσει ανεπανόρθωτα για μια περίοδο τουλάχιστον 6 μηνών». Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ολιβιέ Σαρκοζί προτιμούσε την κοινωνικοποίηση και τις εξόδους ενώ η Μέρι Κέιτ Όλσεν ήταν «σπιτόγατος».

Ένα άλλο ζήτημα ήταν πως η πρώην ηθοποιός ήθελε ένα μωρό, ενώ για τον Σαρκοζί «είχε κλείσει αυτό το θέμα». Μια πηγή δήλωσε στο E! News: «Ένιωσε ότι είχε κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του και δεν ήθελε να επιστρέψει. Δεν της άρεσε η ιδέα να μην μπορεί καν να σκεφτεί αυτή την δυνατότητα».

Άλλα δημοσιεύματα έλεγαν πως απλά «είχαν απομακρυνθεί» και πως η απόφαση του Σαρκοζί να μεταφέρει την οικογένειά του στο σπίτι στα Χάμπτονς ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».