Μια νέα δικαστική διαμάχη στο χώρο της ελληνικής showbiz είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες η οποία σόκαρε την κοινή γνώμη και απ΄ ότι φαίνεται μετρά ήδη τρία χρόνια.

Πρωταγωνιστές αυτής της διαμάχης ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση.

Η πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία τον παρουσιάζοντας μάλιστα κάποιες φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με μώλωπες.

 

 

Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Δόξας απάντησε δημοσιοποιώντας κάποια δικαστικά έγγραφα στα οποία η πρώην σύζυγός του παρουσιάζεται να έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

 

 

Σε νέες δηλώσεις του στο tlife ο Κώστας Δόξας ξεκαθαρίζει τη θέση του λέγοντας πως οι φωτογραφίες αυτές έχουν παρουσιαστεί και στο παρελθόν στο δικαστήριο και έχουν απορριφθεί και ζητά να μην ξαναγίνει αναφορά στο πρόσωπό του αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά τα εξής: η κα Δεληθανάση δεν είναι μια γυναίκα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει τώρα.

Διαθέτει πλήρη νομική κάλυψη και προστασία εδώ και τρία χρόνια στις μεταξύ μας δικαστικές αντιδικίες.

Οι ισχυρισμοί της περί δήθεν ξυλοδαρμών έχουν προβληθεί ΑΚΡΙΒΏΣ ΊΔΙΟΙ στη δίκη περί ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής της για την επιμέλεια του τέκνου μας και την διατροφή της ίδιας και του τέκνου μας και έχουν απορριφθεί.

Οτιδήποτε νεότερο ισχυρίζεται με φωτογραφίες – κατά τους ισχυρισμούς της – έχουν ληφθεί προ ενός έτους και για τις οποίες έχει στηθεί εδώ και μερικές μέρες μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος ή ύποπτος τέλεσης αδικήματος, παραβιάζει κατάφωρα την προσωπικότητά μου και το τεκμήριο αθωότητάς μου.

Επισημαίνω ότι τέτοιες τακτικές ουδεμία ενημέρωσης ή προστασίας του κοινού εξυπηρετούν και αρμόδιες να επιληφθούν είναι μόνο οι δικαστικές αρχές.

Για τον λόγο αυτό σας καλώ να παύσετε την οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου αλλά και τη χρήση της εικόνας μου δεσμευόμενος ότι θα προβώ άμεσα στη δικαιοσύνη για την προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων μου».

Στη συνέχεια ο Κώστας Δόξας επικοινώνησε μαζί με το tlife με νέο μήνυμα δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι:

«Θα παλέψω εντίμως στα δικαστήρια για το καλό της κόρης μου».