Στο 81ο Επεισόδιο του MasterChef : Σε αυτήν τη φάση, πλέον, του διαγωνισμού, το μόνο που μένει να κάνουν οι Μπλε και οι Κόκκινοι είναι να ακούσουν προσεχτικά τα λάθη τους, ώστε να φροντίσουν, όσοι θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν παρακάτω, να μην τα επαναλάβουν.

Από τις λίγες περιπτώσεις που σε διαγωνισμό η σιωπή «σπάει» νεύρα, προκαλώντας μεγάλη αμηχανία. Στιγμές απαράμιλλης ψυχραιμίας και μαγειρικού πείσματος, έρχονται να διδάξουν πολλά. Οι παίκτες από τον εξώστη παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και με έκφραση που προδίδει ότι τα πάντα «κρέμονται σε μία κλωστή». Ένα και μόνο λάθος θα καθορίσει τελικά το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef;

Oι κριτές θα ανακοινώσουν στους παίκτες τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef από την οποία θα κριθούν όλα. Οι νικητές θα παραμείνουν ασφαλείς, ενώ οι ηττημένοι θα μαγειρέψουν διεκδικώντας την παραμονή στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, η μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία. Οι κόκκινοι θα τεθούν αυτόματα υποψήφιοι προς αποχώρηση. Διονύσης, Μαργαρίτα, Ιωάννης ή Παύλος; Ποιος θα φύγει από το MasterChef;

Δείτε το τρέιλερ