Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγό της να βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ κληθείς να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Στα τρία κομβικά σημεία που έχουν προκύψει και τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξηγήσεων από τον πιλότο, φαίνεται να προστίθεται και ένα τέταρτο.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

 

Όλοι οι ύποπτοι στο κάδρο

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι μπαίνουν στο «κάδρο» ως ύποπτοι για τη στυγερή δολοφονία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι για την αστυνομία δεν υπάρχει έκπληξη ή ανατροπή και εξήγησε ότι δεν είχαν γίνει ανακοινώσεις για τον αριθμό ή την εθνικότητα των δραστών ή του δράστη.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης βρίσκεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την μεταφορά του 32χρονου με ελικόπτερο της Αστυνομίας από την Αλόννησο στην ΓΑΔΑ.

Οπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ, ο μάρτυρας θα εξεταστεί στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν το πρωί στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας και είπαν στον 32χρονο πιλότο ότι θα πρέπει να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει εκ νέου.

Κατά πληροφορίες, για την υπόθεση έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.