Bροχές σημειώνονται από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, κυρίως στην Εύβοια και τις Σποράδες, οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα είναι έντονες, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης εντοπίζονται στα ανατολικά τμήματα της χώρας μας και κυρίως από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, όπως διακρίνεται και σε πρωινή εικόνα του δορυφόρου Meteosat-11, την οποία επεξεργάστηκε η ομάδα του meteo.gr.

Από τα μεσάνυχτα έως το πρωί της Πέμπτης , τα μεγαλύτερα ύψη βροχής εντοπίζονταν στην Εύβοια και τις Σποράδες, με τον μετεωρολογικό σταθμό στην Κύμη Ευβοίας να έχει καταγράψει 64 χιλιοστά βροχής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσο Αρνιακό «το φθινόπωρο προσπαθεί να δείξει τα δόντια του», ανέφερε, σημειώνοντας πως τη νύχτα εκδηλώθηκαν βροχές στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, ενώ ειδικότερα στην Εύβοια «έριξε αρκετό νερό».

Το πρωί έβρεξε στα βόρεια προάστια της Αττικής, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. «Η κακοκαιρία προχωρά γρήγορα νοτιότερα», δήλωσε ο Τάσος Αρνιακός, προαναγγέλλοντας πως το σκηνικό του καιρού θα βελτιωθεί από το μεσημέρι και μετά.