Οι τάσεις στα μαλλιά αλλάζουν συνεχώς, και μερικές φορές δύσκολα μπορούμε να τις ακολουθήσουμε γιατί είναι αρκετά εκκεντρικές. Ωστόσο, υπάρχει αυτή η κορυφαία τάση στις κουπ η οποία δε φεύγει ποτέ από τη μόδα: Το καρέ που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, σε κάθε ηλικία και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες παραλλαγές. Ας δούμε τις εκδοχές που θα επικρατήσουν φέτος.

Γαλλικό καρέ

Η κουπ ποικίλλει σε μήκος. Μπορούμε να επιλέξουμε την εκδοχή που φτάνει ως το ύψος των αυτιών, τύπου Αμελί, ή την πιο μακριά εκδοχή που φτάνει μέχρι τους ώμους. Παράλληλα η φράντζα φτάνει στο ύψος των φρυδιών, όχι πιο μακριά. Η κουπ είναι εξαιρετικά βολική, γιατί δε χρειάζεται ιδιαίτερο στάιλινγκ. Επίσης ταιριάζει σχεδόν σε κάθε υφή μαλλιών, από τα πολύ ίσια μέχρι τις μπούκλες. Ωστόσο μην την προτιμήσετε αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά, λόγω της κοντής φράντζας.

Tip: Αυτή η κουπ δε χρειάζεται ιδιαίτερο πιστολάκι, ωστόσο φροντίζουμε να καταπολεμήσουμε το φριζάρισμα. Επίσης στο ενδιάμεσο διάστημα από το λούσιμο, δίνουμε όγκο και φυσική κίνηση στα μαλλιά με ένα dry shampoo.

Απαλό κυματιστό καρέ

Η κουπ θυμίζει παλιές σταρ του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1940. Πρόκειται για ένα κούρεμα σε ίσια γραμμή, στο ύψος της βάσης των ώμων, με τη χωρίστρα στο πλάι. Αν τα μαλλιά μας είναι ίσια, προαιρετικά, χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο ψαλίδι για μπούκλες ώστε να δημιουργήσουμε τον απαλό κυματισμό.

Tip: Αυτή η κουπ δείχνει όμορφη και στα σγουρά μαλλιά, απλά χρησιμοποιούμε μία κρέμα κατά του φριζαρίσματος που δίνει σχήμα και νεύρο στην μπούκλα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

 

Ισιο αυστηρό καρέ

Αυτό το σούπερ κομψό κούρεμα που συνδυάζεται ιδιαίτερα με τις σκούρες καστανές αποχρώσεις, αναδεικνύει τέλεια τα ζιβάγκο και τα πουλόβερ.

Τip: Eίναι μία εξαιρετική λύση για να κόψουμε αρκετά κοντά τα μαλλιά μας, απομακρύνοντας την ψαλίδα και το σπάσιμο στην τρίχα, και να προσθέσουμε πόντους στο στυλ και τη θηλυκότητά μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)