Πέπλο θλίψης έχει πέσει στην τοπική κοινωνία Λαμίας εξ αιτίας του άδικου χαμού του 14χρονου κοριτσιού από κορωνοϊό.

Το νεαρό κορίτσι ήταν μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Λαμίας και νοσούσε από κορωνοϊό

Η 14χρονη έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο μετά από επιπλοκές στην υγεία της, αφήνοντας πίσω της σοκαρισμένους την οικογένεια και τους συμμαθητές της.

Οι φίλοι και συμμαθητές του κοριτσιού, την αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο, αφήνοντας λευκά τριαντάφυλλα και γράφοντας σπαρακτικά μηνύματα στο θρανίο της σήμερα το πρωί.

«Καλό Ταξίδι Κυριακή», «Καλό παράδεισο…», «…θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι μερικά μόνο από τα σπαρακτικά μηνύματα των συμμαθητών της, όπως αναφέρει το lamianow.gr

 

Αύριο η κηδεία του κοριτσιού

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.