Ώρες αγωνίας βιώνουν δυο νεαροί γονείς από την Κέρκυρα, καθώς το μόλις 8 ημερών κοριτσάκι τους νοσηλεύεται με κορωνοϊό, ενώ θετικοί βρέθηκαν και οι ίδιοι.

«Έφυγαν με το ασθενοφόρο και πήγαν στα Γιάννενα σήμερα (σ.σ. χτες) το μεσημέρι. Άστο τι τραβάω. Εγώ ξέρω τι τραβάω…» σημείωσε ο παππούς του βρέφους, μιλώντας στο «LIVE NEWS».

Πώς συνέβη

Την περασμένη Τετάρτη το δωμάτιο του νοσοκομείου είχε πλημμυρίσει με μπαλόνια για τον ερχομό της μικρούλας. Ο παππούς του νεογέννητου μιλώντας αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» εξηγεί πως τίποτε δεν προμήνυε το τι θα επακολουθήσει.

«Εφτά ημερών είναι. Την 1η του μηνός γεννήθηκε. Μετά από τρεις μέρες πήγαν στο σπίτι τους και την επόμενη μέρα είδαν ότι είχαν κολλήσει κορωνοϊό μέσα στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο το κόλλησαν αφού ήταν με τεστ τα πάντα αρνητικά όταν πήγαν μέσα για να γεννήσει» συμπλήρωσε.

«Πρώτος που εμφανίζει συμπτώματα ο πατέρας της νεογέννητης μικρούλας. Μια ημέρα αργότερα η μητέρα που ξαναμπήκε στο νοσοκομείο 4 ημέρες μετά τη γέννα. «Είχε λίγο βήχα, είχε κάτι πόνους αυτά. Και λίγο πυρετό ανέβασε. Γεννήθηκε το παιδί. Έφυγαν σπίτι τους κι έκανε τεστ την επόμενη μέρα και βγήκε θετικός» ανέφερε ο παππούς του βρέφους.

«Δεν ήθελαν να εμβολιαστούν»

Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο «LIVE NEWS», ο γιος του δεν ήθελε να εμβολιαστεί. «Από ό,τι μου έλεγε ο γιος μου δεν γούσταρε να εμβολιαστεί. Δεν θέλανε να εμβολιαστούν. Και μάλλον αυτός έκανε και την σύζυγό του να μην θέλει. Ξέρω εγώ…» πρόσθεσε.

Μάλιστα ο προσωπικός λογαριασμός του πατέρα στα social media είναι γεμάτος με αναρτήσεις κατά του εμβολίου. «Δεν πίστευε σε τίποτα. Σε τίποτα από όλα αυτά. Αλλά τώρα μια βδομάδα πριν -πριν μάθει ότι κόλλησε- είχε κλείσει ραντεβού για να πάει να κάνει το εμβόλιο» συμπλήρωσε ο πατέρας του νεαρού άνδρα.