Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, την οικογένειά της, τα παιδιά της και την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

 «Δεν είναι απλά δουλειά»

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από τα 19 μου. Πήγε πολύ καλά χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα πράγματα έχουν κυλήσει ωραία, μου έχουν δοθεί ευκαιρίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήξερα από μικρή πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάνει αυτό που θέλει. Η δουλειά για μένα είναι ευχαρίστηση, είναι ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά δουλειά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δύο της παιδιά: «Ο μικρός θα γίνει 3 ετών και ο μεγάλος 9. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τα παιδιά. Διαφορετικοί χαρακτήρες που αλληλοσυμπληρώνονται και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό».

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι έχω παιδιά. Αισθάνομαι ότι είναι μία σχέση που έχω δώσει και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου», σημείωσε.

«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδιά»

Άραγε γιατί παντρεύτηκε με τον Παναγιώτη Πιλαφά στον 1,5 μήνα σχέσης; «Ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό. Δεν ήταν τύχη. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδιά αλλά ήρθαν και αυτά», απάντησε.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, σημείωσε: «Έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Λαιμό. Με ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι τώρα είχα μια συστολή αλλά έχω αρχίσει και το βλέπω αλλιώς. Πιο σοβαρά».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα συμμετάσχει και στην «Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα ανέβει σε μορφή μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα προλαβαίνει όλα; «Είμαι λίγο πιεσμένη αυτήν την περίοδο αλλά γενικά βγαίνει. Τα σαββατοκύριακα τα έχω ελεύθερα και ασχολούμαι με τα παιδιά», αποκρίθηκε.

«Τώρα αισθάνομαι ότι μπορώ να οργανωθώ καλύτερα. Αξιοποιώ την κάθε στιγμή και κάνω το καλύτερο που μπορώ», κατέληξε.