Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ, γιατί όσες από εμάς έχουμε συνδυάσει τις γιορτές με ένα ποτήρι σαμπάνιας, το να μην μπορούμε να πιούμε κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μπορεί να είναι απαιτητικό. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να μπείτε στο εορταστικό πνεύμα χωρίς να παρακάμψετε τις οδηγίες του γιατρού σας. Στην πραγματικότητα, το να είσαι έγκυος τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι εκπληκτικό. Ρίξτε μια ματιά στους κορυφαίους 5 λόγους για τους οποίους η εγκυμοσύνη τα Χριστούγεννα είναι τόσο ξεχωριστή και ενθουσιαστείτε ακόμη περισσότερο για τις γιορτές.

Ενδώστε στις λιγούρες σας

Είναι Χριστούγεννα, οπότε υπάρχει καταπληκτικό φαγητό παντού και είστε έγκυος, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα να φάτε χωρίς την παραμικρή ενοχή. Φορέστε το πιο άνετο, ελαστικό παντελόνι εγκυμοσύνης και αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν θα ανησυχείτε για το βάρος σας τον Ιανουάριο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ναυτία ως δικαιολογία για να αποφύγετε τα φαγητά που δεν σας αρέσουν χωρίς να προσβάλετε κανέναν. Ωστόσο, αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς στην πραγματικότητα δεν ισχύει η πεποίθηση ότι «τρώτε για δύο».

Βγάλτε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες εγκυμοσύνης

Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελούν το πιο ιδιαίτερο σκηνικό για να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες εγκυμοσύνης. Απαθανατίστε όλες τις όμορφες στιγμές των φετινών γιορτών για να τις θυμάστε μια ζωή και να τις δείχνετε στο παιδί σας.

Αποφύγετε το καθάρισμα μετά το εορταστικό τραπέζι

Το καθάρισμα μετά το μεγάλο οικογενειακό εορταστικό τραπέζι είναι ένα από τα χειρότερα κομμάτια των Χριστουγέννων. Σκεφτείτε το πλύσιμο στο χέρι των πιάτων που δεν χωράνε στο πλυντήριο πιάτων και το το χάος που έχουν αφήσει τα παιδιά στο πάτωμα. Όταν είστε έγκυος τα Χριστούγεννα, δεν χρειάζεται να σηκώσετε ούτε το δαχτυλάκι σας, πόσο μάλλον να σέρνεστε στο πάτωμα μαζεύοντας διάφορα μπιζέλια ή πεταμένα καπέλα για πάρτι. Όταν κάποιος επιμένει να καθίσετε και να χαλαρώσετε, απλά κάντε το.

Εκτονώνετε τα συναισθήματά σας

Η εγκυμοσύνη σάς προκαλεί έντονες εναλλαγές διάθεσης, με αποτέλεσμα να συγκινείστε με το παραμικρό; Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική εποχή για εσάς! Δείτε νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές και εκτονώστε τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν.

Πιστέψτε τα κομπλιμέντα

Είστε ίσως περισσότερα κιλά από ποτέ, η πλάτη σας πονάει και οι αστραγάλοι σας είναι πρησμένοι, συνειδητοποιείτε ότι το εορταστικό φόρεμά σας πλέον δεν σας κάνει, ωστόσο, οι δικοί σας σάς λένε ότι φαίνεστε πανέμορφη και λαμπερή. Δεχτείτε αυτά τα κομπλιμέντα και πίστεψέ τα!