Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, η εκπομπή εστιάζει στις αυξομειώσεις βάρους  και τις συνέπειες όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά, κυρίως, στην υγεία μας. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί το «φαινόμενο γιο-γιο», όπως ονομάζεται επιστημονικά, κάνει κάθε φορά πιο δύσκολη την προσπάθεια να χάσουμε βάρος και δίνουν πρακτικές συμβουλές για να διατηρήσουμε με ασφάλεια τα κιλά που χάσαμε.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Ελένη Καρακάση, η οποία μιλάει για τις μεγάλες αυξομειώσεις βάρους που έχει αντιμετωπίσει και αποκαλύπτει πώς έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια να διατηρεί σταθερό βάρος.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ενημερωνόμαστε για τη ροδόχρου νόσο και την αντιμετώπισή της, τα οφέλη του μασάζ κοιλιάς, καθώς και για τα αφεψήματα.

 

 

Τα ψυχοσωματικά συμπτώματα μπαίνουν στο επίκεντρο της εκπομπής την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει τα ήπια ή πιο σοβαρά συμπτώματα που εκδηλώνονται αποκλειστικά εξαιτίας του στρες και της στεναχώριας, και δίνει πρακτικές συμβουλές για να τα διαχειριζόμαστε και να τα αποφεύγουμε.

Καλεσμένη στο στούντιο είναι το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μιλάει για τα συναισθήματα που δεν εκφράζει και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που την έχουν οδηγήσει μέχρι και στο νοσοκομείο.

Ακόμα, η εκπομπή απαντά στο ερώτημα αν επιτρέπεται η δίαιτα στα παιδιά, παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την σπατάλη τροφίμων και μας δείχνει δέκα τρόπους για να ενισχύσουμε τον μεταβολισμό μας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

 

#OlaGiaTiZoiMas