Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» κάθισε το πρωί της Παρασκευής (21/1) ο Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός και παραγωγός της «Γης της Ελιάς», του επιτυχημένου σίριαλ του MEGA, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και αναφέρθηκε στην απόφασή τους να μην παίξουν φέτος.

«Με τον Ανδρέα Γεωργίου συνεργαζόμαστε εδώ και 10 χρόνια. Τώρα είμαστε εδώ στο MEGA με τη «Γη της Ελιάς». Σε κάθε δουλειά θεωρώ ότι πάμε ένα βήμα παρακάτω. Επιδιώκουμε να κάνουμε μία καλύτερη τηλεόραση, με όποιο κόστος», είπε και πρόσθεσε:

«Φέτος αποφασίσαμε να μην παίξουμε γιατί είναι το σενάριο. Αυτό μας προκαλεί στο να παίξουμε ή να μην παίξουμε. Το συζητάμε και αποφασίζουμε αν θα εμφανιστούμε μπροστά από τις κάμερες. Η καλή δουλειά είναι να ονειρεύεσαι σωστά τα πράγματα».

Όσο για το πώς «γεννήθηκε» η «Γη της Ελιάς»;

«Το κάθε σίριαλ έχει τη δική του ιστορία. Όταν ξεκινάς κάτι δεν ξέρεις αν θα πάει καλά και αν θα υπάρχει 2η σεζόν. Τελείωσε το «Τατουάζ» και η Βάνα Δημητρίου είχε ένα γραμμένο σενάριο. Μας πήρε πριν από 1,5 χρόνο και μας είπε «το’ χω». Έχω τη ‘Γη της Ελιάς’», αποκάλυψε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: «Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα επιστρέψουν στην Μάνη αλλά το θέμα είναι πώς θα τους υποδεχτούν. Την ίδια ώρα κάποιοι χωρίζουν. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος με τη Μυρτάλη», σημείωσε και αρνήθηκε να δώσει άλλες πληροφορίες.

Τέλος, ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για την οικογένειά του: «Στην οικογένειά μου είμαστε 10 παιδιά. Η μεγαλύτερη αδερφή μου είναι 71. Εγώ είμαι ο νεότερος. Γνώρισα τη σύζυγό μου στο θέατρο όταν έπαιζα με τη θεία της, 19 χρόνια πριν».

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν εύκολα αλλά νιώθω τυχερός γι΄αυτό. Ήταν το πεπρωμένο μου. Να ζήσω αυτό στη ζωή μου. Είχαμε αγάπη στο σπίτι αλλά ήταν δύσκολα λόγω φτώχιας. Από τα 10 μου έχω κάνει πολλές δουλειές για να επιβιώσω. Οικοδομή, καφετζής, τα πάντα», κατέληξε.