Η Εριέττα Κούρκουλου περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδου της ζωής της και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η ίδια και ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης προσπαθούσαν πολύ να γίνουν γονείς και τώρα που αναμένουν το γιο τους το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Όπως εξήγησε η Εριέττα Κούρκουλου αυτός είναι και ο λόγος που απέχει το τελευταίο διάστημα από τα social media.

Την εξήγηση αυτή έδωσε μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο γιος της θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νίκος.

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε την ανάρτηση