Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις δηλώσεις Ρουβά, τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και όσα βίωσε ο ίδιος μίλησε ο Φώτης Σπύρος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως τον γνώριζε και πολύς κόσμος. Δεν τα περίμενα όλα αυτά όπως δεν τα περίμενε και κανένας, προς Θεού. Δε νομίζω ότι ήξερε κανένας ότι αν έχουν γίνει αυτά, είναι αυτά» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

«Όταν λέγονται κάποια πράγματα στον αέρα, γιατί λέγονται τη στιγμή που λέγονται, αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν δήλωση. Εμένα δε με νοιάζει μόνο το τι λέγεται. Το πότε λέγεται είναι το σημαντικό. Αν προσέξεις τα πράγματα, έχουν έναν χρόνο. Αυτός ο χρόνος πολλές φορές είναι ύποπτος, με υποψιάζουν τα πράγματα» δήλωσε στη συνέχεια.

«Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο»

«Υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκανα στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία είναι γνωστή. Υπήρχε αλαζονεία, αυτό είναι αλήθεια. Περνάγανε όλοι άσχημα, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δε μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρήθηκε, αλλά τιμωρείται επιτέλους.

Υπάρχει Θεός, δικαίωση, δίκιο; Τη βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο. Είναι γνωστά πια, έχουν γίνει γνωστά, τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ που δε λέγονται, πολύ σοβαρές που δε θα βγουν στη δημοσιότητα, πολύ σοβαρές.

Δείτε το βίντεο