Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι το πρόσωπο που θα φιλοξενήσει η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή της, Ανοιχτά.

Στην εξομολόγησή του, ο ηθοποιός αναφέρεται στην σύζυγό του, Τασούλα που έχει φύγει από τη ζωή μιλώντας για το πως έζησαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας.

«Με την Τασούλα δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον, αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Κατά περιόδους απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι αλλά με την κατανόηση ότι δε μπορώ να βρω έναν άλλο άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα.

»Νομίζω ότι αυτά που είχα που είχα και μπορούσα να δώσω, και παραπάνω από αυτά που μπορούσα της τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως αυτό τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από εμένα. Το όνειρό της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν της το έδωσα εγώ» λέει ο ηθοποιός στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στα γράμματα που του έγραφε όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του Τασούλα τα οποία διάβασε μετά τον θάνατό της.

«Κάποια στιγμή, παίρνει η γραμματέας μου και μου λέει “βρήκα κάτι γράμματα που σου έχει γράψει”. Κούτες ολόκληρες. Έγραφε τα γράμματα αυτά ξέροντας ότι θα φύγει πριν από εμένα από το 1978-79. Είναι γράμματα που τα γράφει από την ώρα που με γνωρίζει.. Μέσα από αυτά βλέπω όλον τον χαρακτήρα που πιέζεται όλα αυτά τα χρόνια για να μη με εμποδίσει εμένα να κάνω αυτό που είναι να κάνω αλλά παράλληλα να μου πει όλα αυτά που αισθανόταν» αναφέρει ο ίδιος.