Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για τα 16 κιλά που έχασε, το Dancing with the Stars αλλά και τη σχέση της με τον άνδρα της!

«Ήταν ένα μαγικό αποτέλεσμα, να βλέπω να χάνονται μέσα σε 5 μήνες 16 κιλά, δεν το πίστευα», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, ενώ πρόσθεσε ότι «Τα κιλά πρέπει να χαθούν για την υγεία μας, δεν είχα θέματα με τον κόσμο γύρω μου, αλλά βασανιζόμουν χρόνια για να φύγουν, γιατί έχω ενέργεια μέσα μου, είμαι υπερκινητική».

«Ο σύζυγός μου με θαυμάζει, με παροτρύνει. Στην αρχή ήταν διστακτικός για το Dancing γιατί φοβόταν το πώς θα τα πάω», σημείωσε η ίδια για τη σχέση της με το σύζυγό της.

«Έχω ξεχάσει την ηλικία, νιώθω πιο ανάλαφρη και αυτό το χαίρεται ο σύζυγός μου και με στηρίζει», πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη, ενώ περιέγραψε ότι «Ο άνδρας μου όταν μπήκα στο Dancing φοβήθηκε ότι θα αχρηστεύσω τον Γιούρι γιατί θα με σήκωνε».

«Τα πρώτα χρόνια τον ζήλευα πολύ τον άνδρα μου, είναι γυναικολόγος, είναι συνέχεια με γυναίκες. Με τα χρόνια, όμως, ο ίδιος δε μου έδωσε καμία αφορμή», παραδέχτηκε η ίδια.

«Κάποιες φορές έτυχε να παρεξηγηθώ, είπαν ότι στήνομαι στην κάμερα στο Dancing , αλλά είναι το στυλ μου αυτό, δεν είναι κάτι που έκανα επίτηδες. Χαίρομαι μέσα από αυτά που ζω και τα μοιράζομαι», είπε κλείνοντας η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε το βίντεο