Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι η μνήμη και η πολύπλευρη λειτουργία της. Οι ειδικοί μιλούν για τα τέσσερα είδη μνήμης και τους παράγοντες που μας κάνουν να θυμόμαστε λιγότερο ή περισσότερο. Ακόμη, εξηγούν γιατί είναι φυσιολογικό να ξεχνάμε κάποιες πληροφορίες όταν είμαστε αγχωμένοι.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος χαρακτηρίζεται για την πολύ καλή μνήμη του.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ενημερωνόμαστε για όλα τα νεότερα δεδομένα για τα λέιζερ αποτρίχωσης, για τη διατροφική αξία των θαλασσινών και τη θεραπευτική δράση του κουκλοθέατρου.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, η εκπομπή αφουγκράζεται το άγχος και τις αγωνίες των σύγχρονων γονιών. Η ανατροφή των παιδιών είναι ένας δύσκολος γρίφος για τη μητέρα και τον πατέρα, που αναζητούν τον καλύτερο τρόπο για να μεγαλώσουν το παιδί τους και συχνά ανησυχούν αν όσα κάνουν για αυτό είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τη δημοσιογράφο Μαρία Ηλιάκη, η οποία μιλάει για το δικό της άγχος ως μαμά και για όσα κάνει στην προσπάθειά της να το περιορίσει.

Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε πότε είναι καλό να μιλάμε στα παιδιά για το σεξ και τι ενδείκνυται να τους λέμε για το θέμα, παρακολουθούμε πρακτικές συμβουλές για τη στοματική υγιεινή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγιεινής και φτιάχνουμε μόνοι μας οικολογικές κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

 

#OlaGiaTiZoiMas