Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται.

Τα όσα λέει η Ρούλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προκαλούν πολύ μεγάλη εντύπωση, αφού βάζει στο κάδρο τόσο τον άντρα της και πατέρα των τριών παιδιών, Μανό Δασκαλάκη, όσο και τον πατέρα του.

«Ο Μάνος φοβάται ότι θα βάλουν φυλακή και αυτόν και τον πατέρα του» λέει χαρακτηριστικά η Ρούλα. Τα ερωτήματα από όσα λέει η 33χρονη μητέρα είναι πολλά, αφού είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μπαίνει στην συζήτηση.

Αναλυτικά όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο».

Όπως είπε, ο Μάνος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν της αποκάλυψε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας γιατί θέλει να κρατήσει τη δουλειά του και φοβάται ότι μπορεί να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του.

«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να έχει χρήματα για να μπορεί να μου δίνει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του κι εγώ εκνευρίστηκα και τον ρώτησα αν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι», είπε αρχικά η Ρούλα.

Στη συνέχεια όμως έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, ηθελημένα ή άθελά της, δίνοντας νέα στοιχεία στις αρχές.

«Μου είπε ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Φοβάται ότι θα βάλουν εκείνον και τον πατέρα του στη φυλακή. Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα», συνέχισε.

Της ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν πρόκειται να πάει να την δει στα κρατητήρια για να μην τον καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος από τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην απολογία της μητέρας τη Δευτέρα και στο αν θα αναφερθεί σε όλα όσα είπε στο τηλεφώνημα με την εκπομπή του Star.

Πληροφορίες ότι μεταβαίνει στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα μαζί με τον δικηγόρο του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

Οργή

Στην Πάτρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι άφησαν λουλούδια στην μνήμη των παιδιών στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Πολίτες, κυρίως γυναίκες και μητέρες, περνούν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για να αφήσουν ένα λουλούδι και ένα αναμμένο κεράκι, τιμώντας τη μνήμη των τριών μικρών κοριτσιών.

Μετά τη σύλληψη, η 33χρονη εξακολουθεί να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μέχρι και την απολογία της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ερχόμενη Δευτέρα, στην 18η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι και λοιρωδούσε την οικογένεια.