Στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο 30χρονος, ο οποίος έχει πάρει ήδη αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του, προχωρά ένα βήμα παραπέρα σε νομικό επίπεδο, την ώρα που οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση.

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.

Αποκτά πρόσβαση στη δικογραφία

Πρόκειται ουσιαστικά για μια προαναγγελθείσα απόφαση, αφού από την ημέρα της σύλληψής της στις 30 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έδωσε το στίγμα του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στρεφόμενος εναντίον της, μέσα από δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.