Μια μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες, παιχνίδια, βιβλία, και πολλά ακόμα δώρα που θα κερδίσουν και το πιο απαιτητικό βαφτιστήρι.

Marketplace σημαίνει να τα έχεις όλα και το SHOPFLIX.gr κυριολεκτικά τα έχει όλα. Εδώ  ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά θα βρει όλα όσα χρειάζεται και όλα όσα περιμένει από ένα μεγάλο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο, συμπεριλαμβανομένων πάρα πολλών ειδών για παιδιά και βρέφη. Μέσα λοιπόν από ένα εύχρηστο και mobile friendly website μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να κουνηθείτε από τη θέση σας.

Στην κατηγορία Λαμπάδες και Πασχαλινά Δώρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιχνιδολαμπάδες , συναρπαστικά παιχνίδα για αγόρια και κορίτσια και πολλά αγαπημένα brands των παιδιών. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές και σε απίθανες προσφορές. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ αφού στο SHOPFLIX.gr οι παραδόσεις μέχρι την Κυριακή του Πάσχα γίνονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 40 ευρώ.

Συνεχίζοντας με τα προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους η κατηγορία Παιδικά & Βρεφικά είναι κάτι παραπάνω από υπερπλήρης με τις εξής υποκατηγορίες: Φροντίδα Παιδιού & Μωρού, Μεταφορά Μωρού, Φαγητό Μωρού, Σχολικά Είδη, Παιδικό Δωμάτιο, Βρεφικό Δωμάτιο, Διακόσμηση Παιδικού & Βρεφικού Δωματίου, Παιδικά & Βρεφικά Λευκά Είδη.

Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς μπορούμε να αναζητήσουμε από πάνες και αλαξιέρες, μέχρι βρεφικά καλλυντικά, πιπίλες, αλλά και πιο εξειδικευμένα ήδη όπως βρεφοζυγούς και ζυγαριές μωρών.

Είναι εντυπωσιακή η ποικιλία, αλλά και η πρωτοτυπία, έτσι δεν απουσιάζουν προϊόντα για Βρεφικό Δωμάτιο, αλλά και Παιδικό Δωμάτιο. Στην πρώτη κατηγορία θα βρείτε από παρκοκρέβατα και λίκνα, μέχρι αλαξιέρες – συρταριέρες, αλλά και κουνουπιέρες, στρώματα, αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ενδοεπικοινωνίας, όπως ειδικά κιτ με κάμερες και μικρόφωνα για να μπορείτε να παρακολουθείτε το μικρό σας από οπουδήποτε.

Φυσικά και η κατηγορία Παιδικό Δωμάτιο είναι υπερπλήρης, με έπιπλα όλων των ειδών (αξεσουάρ για κρεβάτια, τραπέζια, ράφια, κομοδίνα κ.λπ.) και φωτιστικά.

Ενα κλικ μακριά

Το SHOPFLIX.gr θα γίνει το αγαπημένο σας κατάστημα. Ολα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά, αφού το site έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας εύκολη, χωρίς πολύπλοκα μενού και συνεχείς αναζητήσεις που μπερδεύουν.

Και επειδή το online shopping πολλές φορές σημαίνει και mobile shopping, το SHOPFLIX.gr είναι mobile friendly για να μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας από το κινητό, εύκολα, γρήγορα και προ πάντων εύχρηστα. Μεγάλα εικονίδια, ευανάγνωστες εικόνες, κατανοητά κείμενα, κατηγορίες εκεί που πρέπει, έξυπνη αναζήτηση και πληρωμή με όλους τους δυνατούς τρόπους, φέρνουν ένα ολόκληρο mall στην οθόνη σας.