Την ικανοποίησή της για την απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο εξέφρασε η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Την ώρα που ο 34χρονος πιλότος έπαιρνε το δρόμο για τις φυλακές με το ίδιο παγωμένο και απαθές βλέμμα που είχε όταν ομολόγησε την πράξη του, το ίδιο βλέμμα με το οποίο για 37 ημέρες παραπλανούσε τις Αρχές, τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας έδειχναν ξανά ενδιαφέρον για την υπόθεση.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς ξεσπά στη Daily Mail. Θα αλλάξει όπως λέει το όνομα του παιδιού καθώς δε θέλει τίποτα να την συνδέει με τον δολοφόνο της μητέρας της.

«Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα» ανέφερε.

Μάλιστα, τόνισε ότι «θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την απέχθειά του για τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή της κόρης του.

Η καταδίκη

Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών, για τη δολοφονία της γυναίκας του και της σκυλίτσας που είχαν στο σπίτι, μπροστά στην τότε 9 μηνών κορούλα τους, το βρέφος που δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ως μέρος του σκηνικού του εγκλήματος.

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε» πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον χαμό της»

«Καμία ποινή δε με συγκλονίζει, όσο ο χαμός και ο πόνος για τη σύζυγό μου φέρεται πως είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου» συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Δεν έχω να σας τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Καρολάιν».

«Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα. Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία».

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα εκτίσει την ποινή του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.