Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι ως οικογένεια είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια, είτε πρόκειται για παιχνίδια στρατηγικής, είτε για παιχνίδια γνώσεων, είτε για παιχνίδια δεξιοτήτων, αναπτύσσουν ιδιαίτερα τις επικοινωνιακές ικανότητες των παιδιών και τα βοηθούν εξαιρετικά στην ομαλή κοινωνικοποίησή τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν ομαδικές δραστηριότητες, μαθαίνοντας στο παιδί την αξία της ομαδικότητας.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα  θα τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr, όπου πέρα από την τεράστια ποικιλία παιχνιδιών αυτή την περίοδο θα τα  βρείτε και με εκπτώσεις που αγγίζουν το 80% , και θα τα παραλάβετε έγκαιρα σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είστε.

Και αν τύχει αυτά που θέλετε να παραγγείλετε, να είναι από διαφορετικά καταστήματα, πλέον με τη νέα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ,  μπορείτε να επιλέξετε να παραδοθούν ταυτόχρονα, διευκολύνοντας σας ακόμη περισσότερο στις αγορές.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια λοιπόν συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη μάθηση.

Και το παιδί θα πρέπει να συνεργαστεί με άτομα διαφορετικής ηλικίας προκειμένου να καταφέρει να παίξει και να φέρεις εις πέρας τις δοκιμασίες του παιχνιδιού, κάτι το οποίο θα κληθεί να κάνει και στην πραγματική ζωή.

Το παιδί μέσα από το επιτραπέζιο παιχνίδι, αρχικά θα πρέπει να κατανοήσει τις οδηγίες, έπειτα να τις αφομοιώσει και τέλος να τις εφαρμόσει, μαθαίνοντας έτσι να σέβεται τους κανόνες και να λειτουργεί μέσα στα όριά τους.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια ερωτήσεων είναι το επιτραπέζιο Παιχνίδι Hasbro C1940 Trivial Pursuit Classic Edition για 2-4 Παίκτες 16+ Ετών 

Διαθέτει 2.400 ερωτήσεις σε 6 κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση, Αθλητισμός και Αναψυχή. Ο πρώτος παίκτης που θα μαζέψει ένα τριγωνάκι για κάθε μία από τις 6 κατηγορίες και θα απαντήσει στη τελευταία ερώτηση είναι ο νικητής.

Αγόρασέ το από 29,98€

Ζωγράφισε το καλύτερο σκίτσο του κόσμου! Η τουλάχιστον προσπάθησε. Το επιτραπέζιο Παιχνίδι As Company 1040-23203 Σκιτσογραφίες Ακατάλληλο, για 4-8 Παίκτες 18+ Ετών σου υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων. 

Σε αυτό το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα. Σε κάθε γύρο, αφού ζωγραφίσουν το θέμα της κάρτας τους, καλούνται να μαντέψουν τι ζωγράφισε ο προηγούμενος, έπειτα να ζωγραφίσουν αυτό που μάντεψε ο προηγούμενος κοκ, μέχρι να φτάσει στα χέρια τους η καρτέλα που αρχικά χρησιμοποιήσαν. Κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο αλλά με ζωγραφιές.

Αγόρασέ το από 13,19€

Πόσο καλός είσαι στις λέξεις; Αυτό θα το διαπιστώσεις με το επιτραπέζιο Παιχνίδι Mattel Y9600/Greek Scrabble Original Ελληνική Έκδοση για 2-4 Παίκτες 10+ Ετών.

Με έξυπνη στρατηγική χρησιμοποίησε το ταμπλό με τα bonus τετράγωνα και βγες νικητής.

Αγόρασέ το από 17,35€

Ένα επίσης διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια είναι και το επιτραπέζιο Time`s Up Family. 

Γονείς και παιδιά μπορούν να παίζουν μαζί. Τι πρέπει να κάνετε; Μέσα σε 3 γύρους, πρέπει να βοηθήσετε τον συνεργάτη σας να μαντέψει τα περισσότερα ζώα, αντικείμενα, επαγγέλματα.

Αγόρασέ το από 15,80€ 

Γρήγορο και εύκολο και σε συσκευασία mini για να παίρνετε στις εκδρομές σας είναι το επιτραπέζιο Ubongo Mini.

Είναι γρήγορο, γιατί όλοι οι παίκτες προσπαθούν ταυτόχρονα να λύσουν το γρίφο τους. 

Εύκολο, γιατί θα μάθετε να παίζετε σε λιγότερα από 3 λεπτά.

Αγόρασέ το από 7,50€

Οι επιλογές σε επιτραπέζια παιχνίδια είναι αμέτρητες. Αναζήτησε την κατάλληλη για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια