Άλλη μια χρονιά γεμάτη γνώση, χαρά και προκλήσεις ξεκινά, και οι γονείς είμαστε εξίσου γεμάτοι άγχος και ενθουσιασμό με τα παιδιά μας. Για να μην προστεθεί σε αυτό το μείγμα συναισθημάτων και το… σασπένς των αγορών της τελευταίας στιγμής, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσουμε τα ψώνια των σχολικών ειδών και να μπούμε στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά προετοιμασμένοι.

Ο καλύτερος τρόπος να μειώσουμε τον κόπο και τον χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία, είναι επιλέγοντας για τις αγορές μας ένα marketplace όπως το SHOPFLIX.gr όπου μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από τσάντες και γραφική ύλη, μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές και έπιπλα, σε συμφέρουσες τιμές. Έτσι, θα μπορέσουμε να επιλέξουμε ό,τι χρειάζονται τα παιδιά μας από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, μέσα σε λίγα μόνο κλικ, και να τα παραλάβουμε στην πόρτα μας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε, κατά την ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δούμε κατά την παραγγελία. Κι αν χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, όλα τα προϊόντα θα φτάσουν ταυτόχρονα, ώστε να καμαρώσουμε το βλαστάρι μας να ανοίγει όλες τις συσκευασίες μαζί, γεμάτο χαρά.

Από πού θα πρέπει να ξεκινήσουμε ώστε να μην εξαντλήσουμε τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό πριν καν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τα παιδιά μας θα έχουν όλα τα απαραίτητα; Έχουμε μερικές ιδέες…

Νέα χρονιά, νέο σακίδιο

Η σχολική τσάντα θα συνοδεύει τα παιδιά μας σε καθημερινή βάση, και θα πρέπει να είναι εξίσου άνετη και πρακτική, όσο και στυλάτη.

Σχολική Τσάντα Δημοτικού Gim Barbie Girl Power Πλάτης Ροζ, 20,79€.

 

Σχολική Τσάντα Δημοτικού Τρόλεϊ Belmil Planets Μπλε, 89,90€.
Σχολική Τσάντα Γυμνασίου / Λυκείου Πλάτης Polo Original Double 600D Γκρι, 35,90€.

Επιλέγουμε την κατάλληλη μαζί με τα παιδιά μας (αν μπορούμε ας κάνουμε κι αλλιώς), δίνοντας έμφαση στη στήριξη που θα προσφέρει στην πλάτη τους και στις θήκες που θα τα βοηθήσει να κρατούν τα σχολικά τους τακτοποιημένα.

Επιλέξτε την ιδανική τσάντα.

Κασετίνα, για μέγιστη οργάνωση

Στο Δημοτικό τη λατρεύουν, στο Λύκειο δεν τη θεωρούν πια και τόσο cool, όμως σε κάθε ηλικία τους είναι απαραίτητη για να μπορούν να βρίσκουν τα στυλό και τα μολύβια τους.

Σχολική Κασετίνα Gim Οβάλ Frozen 2 Μπλε, 5,90€.
Κασετίνα με 1 Θήκη Santoro A Single Rose, 12,40€.
Κασετίνα Polo 621643 Wallet Βαρελάκι Υφασμάτινη Μαύρη, 5,90€.

Για τα μικρότερα παιδιά, επιλέγουμε κασετίνες σε έντονα χρώματα και σχέδια – οι ήρωες από τις αγαπημένες τους ταινίες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι – με μπόλικες θήκες για τα μολύβια και τους μαρκαδόρους τους, ενώ για τα μεγαλύτερα ποντάρουμε σε πιο… ενήλικες εκδοχές μικρού μεγέθους.

Διαλέξτε την κασετίνα που του ταιριάζει.

Τετράδια για όλες τις χρήσεις

Σπιράλ πολλών θεμάτων ή κλασικά τετράδια σε ενδιαφέροντα χρώματα; Η απάντηση είναι «ναι». Μέσα στη χρονιά θα καταναλώσουν αμέτρητες σελίδες χαρτιού, επομένως η πιο έξυπνη κίνηση είναι να αγοράσουμε εξ αρχής όσο περισσότερα μπορούμε.

Τετράδιο Σπιράλ Interdruk Boys 17×25 2 Θέματα 120 Σελίδες, 2,30€.
Τετράδιο Σπιράλ Interdruk Smell 17x25cm 5 Θέματα / 250 Σελίδες (Διάφορα Σχέδια/Χρώματα), 7,49€.
Τετράδιο Skag Super Διεθνές Color Β5 50 Φύλλων Πράσινο, 0,60€.

Και σε αυτή την περίπτωση, η γνώμη του παιδιού μετράει, και μάλιστα πολύ. Εξάλλου, στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr είναι βέβαιο ότι θα βρει ακριβώς το στυλ τετραδίων που ψάχνει.

Βρείτε τετράδια για κάθε γούστο.

Μετά το χαρτί, ώρα για το μολύβι

Μολύβια, στυλό, γόμες και ξύστρες είναι αναγκαία σε κάθε ηλικία, ενώ οι μικρότερες τάξεις θα χρειαστούν και άφθονα είδη χειροτεχνίας.

Σετ Ζωγραφικής 168 Τεμαχίων με Βαλιτσάκι Μεταφοράς σε Μαύρο Χρώμα, 15,95€.

Αφού ψωνίσετε τα απαραίτητα, μην παραλείψετε και μια μικρή έκπληξη για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με ενθουσιασμό. Τίποτα δεν θα δώσει μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά από ένα ολοκληρωμένο βαλιτσάκι γεμάτο με 168 (!) μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, νερομπογιές και κηρομπογιές που θα του επιτρέψουν να ξεδιπλώσει πλήρως τη δημιουργικότητά του. Και η τιμή του θα κάνει εξίσου χαρούμενους και εσάς.

Βρείτε ό,τι χρειάζεται σε είδη ζωγραφικής.

Βοηθήματα για αριστούχους

Βιβλία ξένων γλωσσών, λυσάρια και βοηθήματα για το φροντιστήριο και τη μελέτη στο σπίτι. Το «κάτι παραπάνω» της εκπαίδευσής τους, στην πραγματικότητα είναι εξίσου απαραίτητο με τα σχολικά εγχειρίδια που θα παραλάβουν μετά τον αγιασμό.

Μαθηματικά Γ’ Λυκείου Θετικών Σπουδών, 17,68€.
365 μέρες στο Προνήπιο: Αρχίζω Γραφή και Ανάγνωση, 6,09€.

Και είναι βέβαιο ότι θα εντοπίσετε αυτά που χρειάζονται στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr, σε συμφέρουσες τιμές, αλλά και σε προσφορές που ρίχνουν ακόμη περισσότερο το κόστος της απόκτησής τους. Αν θέλετε ένα επιπλέον tip, ειδικά στην περίπτωση των ξένων γλωσσών, αξίζει να επενδύσετε και σε λογοτεχνικά βιβλία κατάλληλα για το επίπεδο των γνώσεων των παιδιών σας. Θα το βοηθήσουν περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε.

Εντοπίστε όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία που θα χρειαστεί.

Τροφή για σκέψη

Το κολατσιό του για το διάλειμμα – αλλά και τα γεύματα για το ολοήμερο – θα πρέπει να μεταφέρονται στο σχολείο σταθερά και με ασφάλεια, για να μην γεμίσει το τετράδιο της αντιγραφής του με σάλτσα ντομάτας.

Σχολική Τσάντα Φαγητού Karactermania 00328 Harry Potter Quidditch 3D, 7,50€.
Δοχείο Φαγητού Multi Compartment Sandwich Box Frozen Ii Elements, 8,90€.
Paladone Nes Metal Water Bottle, 16,19€.

Για τα μικρότερα παιδιά, η καλύτερη λύση είναι μια ξεχωριστή σχολική τσάντα φαγητού, αφού τα χεράκια τους δεν φημίζονται για τις προσεκτικές και λεπτεπίλεπτες κινήσεις τους. Στο εσωτερικό της, θα τοποθετήσουμε ένα χαριτωμένο δοχείο φαγητού με αρκετές θέσεις για το κυρίως γεύμα, τη σαλάτα και το ψωμί ή το τυρί, αλλά και για το παγουρίνο που θα το κρατήσει μακριά από το στρίμωγμα στις σχολικές βρύσες.

Διαλέξτε τα πιο λαχταριστά είδη κολατσιού.

Μαθητές από σπίτι

Η συγκέντρωση και το διάβασμα μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολη υπόθεση, αν τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που τα εμπνέει. Για να το δημιουργήσουμε, ξεκινάμε από ένα γραφείο αφιερωμένο 100% σε αυτό τον σκοπό, κατάλληλο για το μέγεθος του δωματίου του και ταιριαστό με το γούστο του.

Γραφείο ArteLibre Μελαμίνη, 28,38€.
Φοιτητικό Πακέτο Γραφείου Pakoworld Full Study 2 3τμχ, 177€.

Στο SHOPFLIX.gr μεταξύ άλλων μπορούμε να εντοπίσουμε και σετ επίπλων γραφείου σε πολύ χαμηλές τιμές, ικανά να εξυπηρετήσουν κάθε μαθητική ανάγκη, αλλά και να μεταμορφώσουν το δωμάτιο των παιδιών χωρίς μεγάλα έξοδα.

Επιλέξτε τα πιο κομψά έπιπλα γραφείου.

Η hi-tech πλευρά της εκπαίδευσης

Αν και θέλουμε να πιστεύουμε πως η τηλεκπαίδευση ανήκει στο παρελθόν, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός παραμένει απολύτως απαραίτητος για μαθητές με υψηλές επιδόσεις.

Laptop HP 250 G8 15.6″ 1920×1080 Core i3 256 MB Ασημί, 435€.
Πληκτρολόγιο Logitech MK540 Advanced Αγγλικό US Ασύρματο & Ποντίκι, 41,90€.

Ένα laptop είναι ενδεχομένως η καλύτερη λύση, αφού μπορεί να το συνοδεύει σε κάθε του δραστηριότητα, αλλά και να αναλάβει την ψυχαγωγία του στο σπίτι. Άλλωστε, μπορούμε να βρούμε οικονομικούς φορητούς υπολογιστές με προηγμένα χαρακτηριστικά και χορταστική RAM, όπως ο HP 250 G8, που διατίθεται σε εξαιρετική τιμή στο SHOPFLIX.gr, ικανούς να εξυπηρετούν τις ανάγκες του από το διάβασμα μέχρι το gaming για πολλά, πολλά χρόνια. Από την άλλη, αν προτιμάτε το desktop, βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους ένα άνετο πληκτρολόγιο και ποντίκι που δεν θα ταλαιπωρούν τα χέρια τους.

Ανακαλύψτε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για κάθε τους ανάγκη.