Εχουν απομείνει λιγότερο από δέκα μέρες για την επιστροφή των μικρών και μεγάλων μαθητών στις σχολικές τάξεις. Και σίγουρα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σχέδια για τη νέα τσάντα που θα πάρουν, την κασετίνα που θα διαλέξουν, τα μολυβιά τους, πως θα οργανώσουν το γραφείο τους και γενικότερα ό,τι χρειάζονται για να είναι έτοιμοι για τη νέα τους σχολική χρονιά.

Σίγουρα, αρκετά χρήσιμη είναι η λίστα που δίνεται από κάποια σχολεία, η οποία περιλαμβάνει όλα αυτά που θα χρειαστούν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Καλό, όμως, θα ήταν πριν ξεκινήσετε τις αγοράς σας να φτιάξετε μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα που χρειάζεται το παιδί σας.

Για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή μπορείτε εύκολα και οικονομικά να αγοράσετε τα σχολικά τους είδη από την πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr που θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία

Μέσα σε λίγα μόνο κλικ μπορείτε να διαλέξετε τα απαραίτητα σχολικά είδη και να τα παραλάβετε στην πόρτα σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, κατά την ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δείτε κατά την παραγγελία.

Για να είστε έτοιμοι πριν από το πρώτο κουδούνι ας δούμε ποια είναι τα απαραίτητα είδη που χρειάζονται μικροί και μεγάλοι μαθητές.

Νέα τσάντα

Η σχολική τσάντα είναι το Α και το Ω. Οι επιλογές αμέτρητες. Ανάλογα με την ηλικία και τα προσωπικά γούστα του παιδιού. Μονόχρωμες, πολύχρωμες, με τους αγαπημένους ήρωες. Σίγουρα δεν θα ξέρουν τι να διαλέξουν. Εσείς το μόνο που έχετε να κοιτάξετε είναι να είναι ανατομικές για να μη βαρύνουν τη σπονδυλική του στήλη.

Σχολική Τσάντα Γυμνασίου / Λυκείου Πλάτης Polo Original 600D Πολύχρωμο, 27,95€
Σχολική Τσάντα Νηπίου Disney Τρόλεϊ & Πλάτης Peppa Pig, 24,50€
Σχολική Τσάντα Δημοτικού Paul Frank Τρόλεϊ Game Μπλε, 31,48€

Δείτε όλες τις σχολικές τσάντες

Το πορτοφόλι των μολυβιών

Και φυσικά εκτός από την τσάντα θα χρειαστεί και μια κασετίνα για να βάλει μέσα όλα όσα χρειάζεται για να γράφει. Μολύβια, στυλό, γόμες, μαρκαδόρους.

Οι επιλογές και εδώ πολλές. Βαρελάκι ή τετράγωνη. Με μια ή δύο θήκες. Με σχέδια ή όχι. Και σε αυτή την περίπτωση η επιλογή είναι αποκλειστική των ίδιων των μαθητών.

Σχολική Κασετίνα Gim Οβάλ Frozen 2 Μπλε, 5,90€
Polo Solido Μωβ Κασετίνα με 3 Θήκες, 12,65€
Κασετίνα Διπλή Γεμάτη Minecraft (# 417056) Πράσινο Πράσινο, 15,72€

Δείτε όλα τα σχέδια σε κασετίνες

Γράψε…σβήσε

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις! Τα γραφικά είδη και τα είδη ζωγραφικής είναι μια κατηγορία μόνα τους. Πριν κάνετε τις αγορές σας καλό θα ήταν να κοιτάξετε εάν το παιδί σας έχει κάποια είδη από την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Σίγουρα όμως θα χρειαστεί τετράδια. Απλά ή με πολλά θέματα, ανάλογα πάντα με την τάξη που πάει. Επίσης, απαραίτητα είναι τα στυλό, τα μολύβια και οι γόμες, αλλά και οι μαρκαδόροι.

Τετράδιο Σπιράλ Typotrust Ριγέ Α4 60φυλλο 2 Θεμάτων Academy 4542-11 Διάφορα Χρώματα, 2,39€

Μολύβι Faber-Castell Grip 2001 Σετ 5 τμχ Ροζ 4,39€
Σετ Γόμες As Company Σβηστηρο-Φατσούλες Φαγητό, 3,99€

 

Στυλό Διαρκείας Bic Cristal 1.6mm Μπλε 880656 Bic880656, 0,35€
Σετ Ζωγραφικής 168 Τεμαχίων με Βαλιτσάκι Μεταφοράς σε Μαύρο Χρώμα 39×3.5x33cm – OEM, 15,95€

Δείτε αναλυτικά όλη τη γραφική ύλη και τα είδη ζωγραφικής για να διαλέξετε αυτά που είναι απαραίτητα για το παιδί σας.

Ωρα για φαγητό

Για τους μικρούς κυρίως μαθητές, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού απαραίτητα είναι τα παιδικά δοχεία φαγητού προκειμένου να παίρνουν μαζί τους το φαγητό, το παγούρι για το νερό της και φυσικά η απαραίτητη τσάντα που θα τα μεταφέρουν.

Δοχείο Φαγητού Must 850ml με Πιρούνι & Κουτάλι Σομόν, 6,30€
Παιδικό Παγούρι Paladone Ανοξείδωτο Marvel Logo 500ml, 20,42€
Σχολικές Τσάντες Φαγητού VW T1 Bus – Summer Love 21x16cm, 5,90€

Δείτε όλα τα είδη κολατσιού για να επιλέξετε τα κατάλληλα για το παιδί σας.

Σχολικά βοηθήματα για κάθε τάξη

Για όλες τις τάξεις από την α’ δημοτικού έως και την γ’ λυκείου υπάρχουν σχολικά βοηθήματα για να δώσουν αυτό το «κάτι παραπάνω» της εκπαίδευσής τους, που χρειάζονται οι μαθητές.

Νέα Ελληνικά Γ΄Λυκείου: Ενιαία Εξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας [Έκδοση 2020-2021], 17,50€
36 Φύλλα Αξιολόγησης στη Γλώσσα ΣΤ’ Δημοτικού, 7,57€

Αναζητήστε το κατάλληλο εκπαιδευτικό βιβλίο που θα χρειαστεί το παιδί σας

Ωρα για μελέτη

Αφού λοιπόν έχετε προμηθευτεί τα βασικά είδη θα πρέπει να οργανώσετε και το χώρο όπου μελετάει. Αν δεν έχετε θα πρέπει το παιδί να αποκτήσει το δικό του γραφείο και καρέκλα και γιατί όχι μια μικρή βιβλιοθήκη για να έχει σε τάξη τα βιβλία και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Παιδικό Γραφείο Sarris με Εταζιέρα 100x55x80cm Γαλάζιο, 215€
Καρέκλα Γραφείου Woodwell BF2101-F Γκρι, 49€
Βιβλιοθήκη Kipp Λευκή 113x28x115cm, 84,68€

Βρείτε όλα τα έπιπλα γραφείου που χρειάζεται το παιδί σας