Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε το στυλ για να δημιουργήσετε ένα σπίτι χωρίς αποκλεισμούς όπου η οικογένειά σας μπορεί να απολαύσει χρόνο μαζί και να συνεχίσει κάθε μέλος της να κάνει τα πράγματα που απολαμβάνει. Για να δημιουργήσετε το δικό σας family room, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε όλοι μαζί ποιοτικό χρόνο, αρκεί να προσέξετε τα ακόλουθα..

Επιλέξτε έναν συντονισμένο συνδυασμό χρωμάτων για το family room

Μερικά φωτεινά χρώματα που προστίθενται εδώ κι εκεί δίνουν στο σπίτι μια παιχνιδιάρικη διάσταση, όπως ένα μαλακό χαλάκι γυμναστικής που προσθέτει ένα έντονο χρώμα χωρίς να είναι πολύ παιδικό (συν το ότι μπορείτε να το διπλώσετε για να εξοικονομήσετε χώρο).

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλ με μια νότα χιούμορ συνδυάζοντας μερικά αρμονικά χρώματα με έντονες, φιλικές προς τα παιδιά αποχρώσεις.

Δημιουργήστε ένα ευέλικτο αγαπημένο σημείο

Με έναν έξυπνο αρθρωτό καναπέ μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα άνετο μέρος για να μείνετε μόνοι. Όταν αισθάνεστε ότι θέλετε να είστε ξανά κοινωνικοί, απλώς τακτοποιήστε εκ νέου τις ενότητες. Αυτός ο χώρος μπορεί να λειτουργήσει και ως γωνία ηρεμίας για τα παιδιά, όπου μπορούν να χρησιμοποιούν για να χαλαρώνουν.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε διαδοχικούς μικρούς χώρους «γωνίες» κοντά σε παράθυρα, καθώς το φως της ημέρας και η φύση έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Διακοσμήστε μαζί

Αφήστε τα παιδιά να αφήσουν το στίγμα τους στους κοινόχρηστους χώρους, για παράδειγμα επιλέγοντας τη δική τους καρέκλα τραπεζαρίας. Το να έχετε το σωστό μέγεθος καρέκλας κάνει επίσης τις ώρες των γευμάτων πιο άνετες για όλους.

Μην φοβάστε να αναμίξετε διαφορετικά στυλ και υλικά, από ένα παιδικό καρεκλάκι μέχρι μια κλασική καρέκλα για ενήλικες, καθώς η μίξη και το ταίριασμα δίνουν χαρακτήρα στο δωμάτιο.

Συνδυάστε διαφορετικούς τύπους αποθήκευσης

Θα πρέπει να είναι εξίσου εύκολο για κάθε μέλος της οικογένειας να αποθηκεύει τα πράγματά του όπως και να τα βρίσκει. Για να συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε πολλές προσαρμοσμένες επιλογές αποθήκευσης σε όλες τις γωνίες του χώρου.

Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε διαφορετικά μεγέθη και στυλ ανάλογα με τις ανάγκες σας.