Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», φιλοξενήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον ρόλο του και τη ζωή του.
Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πώς ανέλαβε τον ρόλο του Λευτέρη στο «Μαύρο Ρόδο»: «Επειδή μιλήσαμε πολύ νωρίς με την παραγωγή, είχα το περιθώριο να διαλέξω ανάμεσα σε ορισμένους ρόλους, αλλά μου άρεσε αυτός ο τύπος».
Σχετικά με τον γάμο του Λευτέρη με την Πολυξένη, την οποία υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, εξήγησε ότι η σχέση των δύο ηρώων ξεκίνησε απ’ όταν ο Λευτέρης ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα, τη μητέρα της Ελισάβετ. «Ο χαρακτήρας της Πολυξένης έχει παρασκήνιο. Ο Λευτέρης την αγαπά, αλλά δεν έχει κάποια υστερόβουλη σκέψη» ανέφερε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
Για την τηλεοπτική του κόρη σχολίασε: «Η Ελισάβετ κουβαλούσε τραύματα που δεν μοιράστηκε με τον Λευτέρη. Συνέβη και το άλλο περιστατικό, οπότε το μοναστήρι ήταν μονόδρομος για εκείνη». Συμπλήρωσε ότι για τον Λευτέρη η φυγή της Ελισάβετ στο μοναστήρι είναι «πληγή» και εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να δοκιμάσει την κοσμική ζωή. Αποκάλυψε μάλιστα πως σε μία προσεχή σκηνή, ο Λευτέρης από μία κουβέντα θα υποψιαστεί το σκηνικό που βίωσε η Ελισάβετ στη φάρμα.
«Η σειρά δεν είναι καθαρά θρησκευτική, έχει τα πάντα μέσα», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA.
Όσο για τον γάμο του με την ηθοποιό, Μπέσυ Μάλφα και για το πώς καταφέρνουν να βρίσκουν την ισορροπία στη σχέση τους, ανέφερε:  «Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά, κλειδιά ή κώδικες. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, ήθελα να κάνω οικογένεια, βρήκα τον άνθρωπο με τον οποίο αισθάνθηκα ότι μπορώ να το κάνω». Συμπλήρωσε ότι δεν ένιωσε ποτέ ανταγωνισμό με τη σύζυγό του αλλά ούτε με κάποιον άλλο συνάδερφό του: «Μου άρεσε πάντοτε να παίζω με καλύτερους από εμένα», σχολίασε χαρακτηριστικά.