Έχουν μεγαλώσει και εξακολουθούν να μεγαλώνουν γενιές παιδιών, προσφέροντας ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού, διασκέδασης και μάθησης. Μιλάμε φυσικά, για τα πολυαγαπημένα και διαχρονικά παιχνίδια LEGO και Playmobil που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικούς θαυμαστές, σε κάθε ηλικία και για πολύ καλούς λόγους.

Γιατί τα παιδιά λατρεύουν τα LEGO και τα Playmobil;

Στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, μπορείτε να βρείτε τα πιο cool παιχνίδια και φυσικά τα διαχρονικά LEGO και Playmobil, σε ασυναγώνιστες τιμές, για να απολαύσετε το παιχνίδι σας παρέα με τα παιδιά. Θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους με την έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Αν βρίσκεστε σε δίλημμα για το ποιο να επιλέξετε, πάρτε και τα δύο, σε τιμές που συμφέρουν και θα τα παραλάβετε σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA, για να μην βαρεθούν τα παιδιά αλλά ούτε και… εσείς.

Διασκέδαση και μάθηση σε ένα παιχνίδι

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Playmobil διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού που είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ανάπτυξής του καθώς μεγαλώνει. Οι χαρούμενες φιγούρες επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν ρόλους και να δημιουργούν ιστορίες βασισμένες στον πραγματικό κόσμο αλλά και στην φαντασία τους με κάθε είδους προκλήσεις.

 

Playmobil Παιδική Πισινά με Υδρομασάζ 70611 για 4+ Ετών

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βάλουν τον εαυτό τους σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους και να δημιουργήσουν νέες περιπέτειες, χρησιμοποιώντας μικροσκοπικά μοντέλα εργαζόμενων επαγγελματιών, δημοφιλείς χαρακτήρες και θεματικά σενάρια.

Τα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά

Κάθε παιχνίδι LEGO λειτουργεί ως ένα μοναδικό εργαλείο που επιτρέπει στα παιδιά να εκφράζονται και να δημιουργούν απρόσκοπτα καθώς παίζουν, με πολλά και διαφορετικά σετ που ταιριάζουν σε κάθε ηλικιακό στάδιο.

 

 

 

 

Lego Friends: Magical Funfair Roller Coaster για 8+ ετών

Τα παιχνίδια που επιτρέπουν στα παιδιά να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν, ακριβώς όπως το βλέπουν στην φαντασία τους, είναι η ιδανική επιλογή καθώς μπορούν εύκολα να ταιριάξουν στην δική τους μοναδική προσωπικότητα, εκπληρώνοντας τις προτιμήσεις τους.

Ας πούμε μια ιστορία

Οι ιστορίες είναι σημαντικές για εμάς αλλά και για τα παιδιά. Τα παιχνίδια Playmobil έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κατασκευάζουν και να συνδυάζουν τα μέρη από διαφορετικά θέματα, επιτρέποντάς τους να παίζουν ξανά και ξανά, δημιουργώντας νέες ιστορίες κάθε φορά.

Playmobil Παιδικό Πάρτυ Γενεθλίων 70212 για 4+ Ετών

Όταν παίζουν με Playmobil, δεν είναι μόνο η κατασκευή, η συναρμολόγηση του θέματος ή των χαρακτήρων που τα συναρπάζει, αλλά πολύ περισσότερο η δυνατότητα δημιουργίας και αφήγησης μιας ολοκαίνουργιας ιστορίας, με όχημα την αστείρευτη φαντασία τους.

Χαρακτήρες που ταιριάζουν σε όλους

Τα LEGO διαθέτουν πολλούς και μοναδικούς χαρακτήρες. Επομένως τα παιδιά δεν κατασκευάζουν απλώς δομές αλλά δημιουργούν νέα περιβάλλοντα και τις δικές τους μοναδικές ιστορίες, αξιοποιώντας τους χαρακτήρες.

Lego Classic: Large Creative Brick Box 10698 για 4+ Ετών

Στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR θα βρείτε σετ LEGO που καλύπτουν όλες τις τάσεις και τις προτιμήσεις των παιδιών ενώ απευθύνονται τόσο σε κορίτσια όσο και σε αγόρια, ώστε να μπορούν να παίζουν όλοι μαζί με αμείωτο ενδιαφέρον.